yamaha_demo_tour




Motocykl 9/2015

Suzuki GSX-S1000 je jednou z nejočekávanějších novinek této sezony. Důkladně jsme ji proklepli a srovnali s dalšími osmi litrovými nakedy. Test sice nevyhrála, ale hodně nás překvapila.

V Itálii jsme vyzkoušeli endurové novinky Bety pro sezonu 2016 a zjistili jsme, v čem jsou lepší než rakouská konkurence. Pokud během prázdnin budete vybírat pneumatiky, máme pro vás důkladný test šesti párů cestovního obutí o rozměru 120/70 a 180/55 ZR 17. Zaměřili jsme se i na to, kolik pneumatiky najedou. Pokud vybíráte cestovní enduro z druhé ruky, je pro vás připraven kompletní informační servis s tipy ke koupi ojeté Suzuki V-Strom 1000.

MotoGP v Brně se blíží, a proto jsme pořádně vyzpovídali Karla Abrahama. Prozradil nám nejen cíle pro brněnský závod a zdroje své motivace, ale nastínil i budoucnost pořádání mistrovských závodů u nás.

Kromě dalších novinek i testů najdete v tomto vydání Freeridetrénink s tipy od Grahama Jarvise, jak na enduru seskočit z vysokých překážek. Nechybí samozřejmě další díl seriálu o renovaci Jawy s tématem linkování. Profíci nám ukázali, že obojí je těžší, než se může na první pohled zdát. Věříme, že vás nový Motocykl potěší.

MOTOCYKL 9/2015 vychází ve středu 12. srpna
• Veškeré informace na www.motocykl-online.cz nebo na www.facebook.com/motocyklonline
• Předplatné na www.predplatne.cz
• Časopis vychází také elektronicky na portálech: www.cs.publero.com www.floowie.com/cs a www.wooky.cz

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist