yamaha_demo_tour




Motocykl 6/2017

Superbiky jsou odnepaměti považovány za výkladní skříň technických schopností výrobců motocyklů. Proto jsme vzali sedm nejrychlejších sériovek planety a nechali je, ať se poperou na závodní dráze. Jak to dopadlo, se dozvíte v právě vycházejícím Motocyklu 6/2017. A rozhodně nejen to!

Jedny z nejdražších biků současnosti s maximálkou na 300 km/h ale nemusí být pro každého, naopak Yamaha MT-07 by takovým strojem ráda byla. Jak obstál tento bestseller posledních několika sezon v náročném 50 000km testu? Rozebrali jsme jej do šroubku, změřili, zapsali a rádi poreferujeme!

V červnovém Motocyklu nechybí ani první dojmy z letošních novinek – BMW nineT Racer jsme dopřáli české okresky a standardní verzi Suzuki GSX-R1000 zase maďarský okruh. Představíme vám také nabroušeného Brita Triumph Street Triple RS, zavzpomínáme na krásnou stopětadvacítku Hondu CBX125F a v rubrice Servis poradíme, jak vybírat ojetou Hondu VFR1200F.

K redakčnímu diktafonu tentokrát usedl motocyklový trenér Jiří Heiník, se kterým jsme se bavili o tom, jak zvládnout své tělo a být lepší pilot. Filip Salač zase prozradil, proč se mu letos tolik daří v Red Bull Rookies Cupu. Připomeneme si i závodnickou legendu Mika Hailwooda, přidáme další zážitky Pavla Suchého z putování s Jawou po Austrálii a na závěr si střihneme drsný off-road s cestovními endury KTM v Chorvatsku. To a mnoho dalšího nabízí nový MOTOCYKL. Věříme, že vás informuje a pobaví zároveň!

MOTOCYKL 6/2017 vychází ve čtvrtek 8. června.

• Veškeré informace na motocykl-online.cz nebo na Facebooku a Instagramu
• Předplatné na predplatne.cz
• Časopis vychází také elektronicky na portálech: Alza, Floowie a Wooky

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist