husqvarna_svartpilen_801_2




Motocykl 6/2016

Přinášíme velký srovnávací test litrových superbiků, které jsme vyzkoušeli na okruhu i na silnici. Jak obstojí zbrusu nová Kawasaki ZX-10R proti BMW, Yamaze a Aprilii? Nový Motocykl kromě toho nabízí řadu dalších stálých rubrik, testů novinek a rozhovorů.

Vyzkoušeli jsme novou Suzuki SV650 a už teď víme, že bude nejspíš daleko oblíbenější než její předchůdce Gladius. V testu KTM 1290 Super Adventure zjistíme, jaký smysl má 160 koní v cestovním enduru. Poradíme s výběrem ojetého BMW 650/700 GS a připomeneme si první model legendární Hondy Gold Wing ze 70. let.

V pravidelném Adventure seriálu vám Pavel Suchý, který objel na své Jawě svět, poradí, na jaké motorce je nejlepší vyrazit na svou první delší cestu. A může to být klidně do Alp, v novém seriálu totiž přinášíme tipy na výlet po alpských šotolinách. V Trialtréninku se zase zaměříme na náročné výjezdy a dáme vám několik doporučení, jak správně vybrat motorku pro nejmenší začínající bikery.

Po testu na 50 000 km jsme do šroubku rozebrali Suzuki V-Strom 1000, seznam závad a problémů vás překvapí – a nejspíš potěší fanoušky Suzuki. Jeden z nejzkušenějších sportovních redaktorů u nás, Ivo Helikar, exkluzivně ve spolupráci s Karlem Abrahamem připravil srovnání techniky závodního biku MotoGP a WSBK. Nový Motocykl přináší celou řadu dalších testů, reportáží a rozhovorů, a proto věříme, že vás potěší.

MOTOCYKL 6/2016 vychází ve středu 11. května
• Veškeré informace na www.motocykl-online.cz nebo na www.facebook.com/motocyklonline
• Předplatné na www.predplatne.cz
• Časopis vychází také elektronicky na portálech: www.alza.cz, www.floowie.com/cs a www.wooky.cz

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist