journeyman_brezen




Motocykl 4/2016

Supermota se poslední dobou ocitla stranou mediálního zájmu. Rozhodli jsme se to změnit, protože motardy jsou skvěle ovladatelné, nemusí být drahé a v zatáčkách strčí do kapsy daleko výkonnější biky. Naše srovnání prozradí, zda nás SWM SM 650 R opravdu překvapí, jestli je Husqvarna 701 lepší než KTM 690 SMC R a v neposlední řadě: jak se s konkurencí popasuje u nás tolik oblíbená Yamaha XT660X? Nový Motocykl vám na 112 stranách přináší spoustu dalších testů, reportáží a zbrusu nových rubrik.

V novém Adventure seriálu budeme celou sezonu přinášet tipy na krátké cesty i dlouhé expedice v jedné stopě od předních českých cestovatelů. Navíc jsme pro všechny čtenáře připravili velkou soutěž – můžete vyhrát cestu na naší redakční Hondě Africa Twin na Korsiku. Všechno za vás zařídíme, zaplatíme, dáme vám plně vybavenou motorku a vy si budete jen užívat nekonečné zatáčky v doprovodu profesionálního ridera.Vloni se u nás ukradlo 594 motorek, proto jsme se rozhodli, že uděláme velký test kotoučových i řetězových zámků a U-zámků. Nejprve jsme je otevírali pomocí paklíčů, pak jsme je ničili tím nejhrubějším násilím. Jaký zámek uspěje a který bude zlodějům jen pro smích? Přinášíme také srovnání H-D Ultra Limited a Gold Wingu nebo servisní tipy, jak pořídit ojetou Yamahu Bulldog. KTM 1190 Adventure jsme rozebrali do posledního šroubku a dozvíte se, jak jsou na tom rakouské biky s kvalitou po 50 000 km.

Připomeneme si legendární Hondu VTR1000SP a podíváme se na novou techniku MotoGP. V novém Motocyklu najdete celou řadu dalších témat. Zastavte se za námi na Motosalonu v Brně. Rádi vás uvidíme a třeba právě vy odjedete v září na Korsiku v sedle CRF1000L.

MOTOCYKL 4/2016 vychází ve čtvrtek 3. března

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist