husqvarna_svartpilen_801_2




Motocykl 3/2017

Italský krám? Pověst italských motocyklů jako těch méně spolehlivých v hlavách českých bikerů stále přetrvává. Je to fér? Vzali jsme fungl novou Ducati 1199 Panigale a tři roky jsme jí dávali do těla – na okruhu, v Alpách, na dovolených u moře. Řekneme vám, jak obstála a jak to s tou pošramocenou jižanskou image ve skutečnosti je. A nádavkem přidáváme velký test obou členů rodiny Moto Guzzi V9 – Roameru a Bobberu.

Suzuki V-Strom 650XT a Kawasaki Versys 650 versus Yamaha Tracer 700. Obstojí konstrukčně starší stroje proti nové japonské konkurenci? Vyrazili jsme je srovnat na Šumavu a poradíme vám, do kterého cendura jít a proč. Pro všechny z vás, kteří se nehodláte držet při zemi, přinášíme první představení techniky bestiální KTM 1290 Adventure R/S. To je porno!

Autoklub České republiky má nového prezidenta. Udělali jsme s ním rozhovor, ve kterém Jan Šťovíček slibuje, že konečně udělá pořádek a že s námi (a vámi) bude mluvit otevřeně. Uvidíme.

Sebevědomého dakaristu Ondřeje Klymčiwa můžete mít rádi nebo nemusíte – skvělé výsledky mu ale upřít nelze. Letos dojel jako nejlepší z Čechů i Slováků na fantastickém 11. místě. Přečtěte si, co tento toprider říká na rallye Dakar. Fandy youngtimerů zase potěší komplexní test jednoho z nejvíce přestavovaných motocyklů sedmdesátých let – Hondy CX500. Přejeme příjemné zimní čtení.

 

MOTOCYKL 3/2017 vychází v úterý 7. února

 

Veškeré informace na motocykl-online.cz nebo na Facebooku a Instagramu
Předplatné na predplatne.cz
Časopis vychází také elektronicky na portálech: Alza, Floowie a Wooky

 

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist