globalmoto_duben_nolan




Motocykl 12/2017

Výkřik „Madonna mia!“ podle výkladového slovníku vyjadřuje překvapení nebo silné emoce. A právě takové pocity jsme zažívali při některých světových premiérách novinek 2018 na milánském veletrhu EICMA, ze kterého jsme do prosincového čísla časopisu Motocykl přivezli tuny obrázků a informací. Na rozšířeném stostránkovém formátu vás kromě nich čeká ještě spousta dalšího zajímavého čtení, takže se o vánočních prázdninách rozhodně nudit nebudete!

Podrobnému přehledu těch nejdůležitějších novinek pro příští rok patří více než čtvrtina časopisu, tedy rovných šestadvacet stran. A co vás čeká na těch dalších? Ve velkém srovnávacím testu jsme tentokrát poměřili majestáty tří velkých cruiserů. Harley-Davidson Road King, Indian Springfield i Moto Guzzi California Touring jsou etalony cestování ve velkém stylu, ale každý na to jde trochu jinak. A tím přehlídka luxusu na dvou kolech ještě nekončí. Honda hluboce omladila svou vlajkovou loď a vy si nový Goldwing 2018 můžete zblízka prohlédnout pod redakční lupou.

Na právě končící sezonu vzpomínáme v redakčních testech tří letošních novinek. Po českých silnicích jsme prohnali Aprilii Shiver 900 alias Selku z Noale, která se předvedla jako velmi schopná náhradnice za vysloužilý model. Univerzál v kabátě z osmdesátých let, BMW R NineT Urban, dostal za ukázkový přístup k brodění řeky pracovní název Bílá ponorka a Ducati Supersport S si za projevy přítulnosti střídané s náznaky agresivity vysloužila přezdívku Kočka domácí. Ve speciální příloze pak přinášíme sadu zaručených tipů na vánoční dárky pro celou bikerskou rodinu.

Jaké to je starat se o kůži nejrychlejších světových jezdců a ručit za jejich bezpečí? O tom jsme si povídali s Jeremym Appletonem, manažerem italského výrobce kombinéz Alpinestars. Parta chlapíků bojujících s krizí středního věku přivezla z putování po Maroku hromadu zážitků, pěkných obrázků a užitečných rad pro své případné následovníky. Oko milovníka superbiků osmdesátých let pak potěší Suzuki Hayabusa převlečená šikovnýma rukama švýcarského mechanika do kapot GSX-R1100 z roku 1989. To vše a mnoho dalšího nabízí nový MOTOCYKL. Věříme, že vás během svátků informuje a pobaví zároveň!

MOTOCYKL 12/2017 vychází ve čtvrtek 14. prosince.

• Veškeré informace na Facebooku a Instagramu nebo na motocykl-online.cz
• Předplatné na send.cz
• Časopis vychází také elektronicky na portálech: Alza, Floowie a Wooky

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist