globalmoto_duben_nolan




Motocykl 10/2017

Viděno optikou pozitivního myšlení, každý konec znamená začátek něčeho nového. Superbike z Boloně se definitivně loučí s dvouválcovou koncepcí motoru, na jehož místo nastupuje čtyřválec Desmosedici Stradale, a k poměrně zásadním změnám se rozhoupala i konzervativní značka Harley-Davidson. V říjnovém čísle časopisu Motocykl na vás však čeká mnohem víc informací z jednostopého světa.

Kategorii velkých nakedů vládne Evropa, alespoň pokud jde o počet novinek s letošním rokem v rodném listu. BMW S 1000 R, Ducati Monster 1200 S, KTM 1290 Super Duke R a Triumph Speed Triple R se potkaly ve velkém srovnávacím testu a vy se na jeho konci dozvíte nejen to, zda jsou lepší dva, nebo tři válce. Pod redakční lupou si tentokrát podrobně prohlížíme nový Harley-Davidson Fat Boy a po velkolepém rozloučení s Ducati Panigale jsme přivítali nový čtyřválec z Boloně.

Paleta strojů, které v uplynulém měsíci prošly rukama našich redakčních testmenů, je jako obvykle velmi pestrá. Na českých silnicích jsme důkladně prověřili cestovní kvality luxusního BMW K 1600 GTL, zjistili, zda nový bobber z produkce značky Honda – CMX500 Rebel – je skutečně motorka jenom pro náctileté, a naše dakaristka Gábina provětrala modernizovanou Husqvarnu 701 Enduro na asfaltu i šotolině.

Jedny ze světově nejžádanějších laděných výfuků současnosti se vyrábí v malém státě na území bývalé Jugoslávie. A my vás tam teď zveme na exkurzi do továrny Akrapovič. Celý Balkán viděla dvojice nadšenců ze sedel motocyklů Jawa 50 a redakce měla zastoupení i na dvou tradičních akcích Prague Harley Days a Honda Fest. To vše a mnoho dalšího nabízí nový MOTOCYKL. Věříme, že vás informuje a pobaví zároveň!

MOTOCYKL 10/2017 vychází ve čtvrtek 5. října.

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist