yamaha_demo_tour




Motocykl 10/2016

Klasika je klasika, postavili jsme proti sobě Triumph Thruxton 1200 R a bavorské R nineT. Schválně, se kterou si to více užijete? My už máme vybráno! Na opačné straně cenového spektra stojí nakedy střední třídy, a tak jsme je srovnali. Nechybí ani komplexní test sportovně-cestovních pneumatik. To jsou informace, které jinde nenajdete!

Pro začátek jsme to vzali zostra a s motardistou Pavlem Kejmarem si zatrénovali na naší dlouhodobé Husqvarně 701 Supermoto. Co na ni říkal, se dozvíte v netradičním testrozhovoru. A aby těch zvláštností nebylo málo, mrkli jsme se na zoubek ojedinělému britskému počinu, CCM GP 450 Adventure.

Ve velkém srovnáváku si to rozdal bestseller Yamaha MT-07 se znovuzrozenou Suzuki SV650, precizně „vysoustruženou“ Hondou CB650F a stálicí v podobě Kawasaki ER-6n. Určitě vás překvapí, jak takhle středněobjemová přestřelka nakonec dopadla. K redakčnímu diktafonu jsme posadili jednoho z nejrychlejších chlapců planety – Marca Marqueze. Zajeli jsme omrknout pořádný endurový kemp, prohnali Aprilii Caponord okreskami i lehkým terénem a hodně času věnovali testu pneumatik, který vám poradí, jakou sportovně-cestovní sadu v rozměru 120/70 a 180/55 vybrat.

Nechybí ani další sada stálých rubrik, na které jste zvyklí, včetně vyšší dívčí v podobě trialové otočky po zadním. A jako bonbonek na závěr si v exkluzivním rozhovoru zavzpomínáme, jaké to bylo, když v Brně válel Bohumil Staša. To a mnoho dalšího nabízí nový MOTOCYKL. Věříme, že vás informuje a pobaví zároveň!   

Motocykl 10/2016 vychází ve středu 7. září

Veškeré informace na motocykl-online.cz nebo na Facebooku 
Předplatné na predplatne.cz
Časopis vychází také elektronicky na portálech: Alza, Floowie a Wooky

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist