yamaha_demo_tour




Endurotrénink: Nový speciál časopisu Motocykl

Seriál úspěšných endurotréninků přináší praktické tipy, jak zlepšit techniku jízdy na cestovním enduru. Systematicky a s pomocí nejlepších trenérů ukáže, jak se bavit v sedle. Výukový seriál doplňuje důkladný srovnávací test nejlepších současných cestovních endur a crash-test 12 přileb.

Endurotrénink na 100 stranách nabídne výukový a motivační materiál pro všechny typy jezdců, kteří chtějí umět lépe ovládat svůj motocykl a jezdit s radostí a nadhledem. Lekce jsou řazeny s logickou návazností dle obtížnosti tak, aby usnadnily první krůčky ve stupačkách motocyklu i naprostým začátečníkům.
Součástí ročenky bude mimo jiné obsáhlý srovnávací test mapující situaci v segmentu cestovních endur s tipy a doporučeními při výběru stroje, rozhovory se špičkovými enduro i silničními jezdci, kteří s námi na projektu Endurotréninků pracovali. Nechybí ani nezávislý produktový test expedičních on/off helem včetně představení novinek sezony 2015.

Důkaz, že to funguje: Martinovy začátky byly těžké, ale dnes už se v sedle baví!
Za jedno odpoledne se to nenaučíte, ale o to víc vás to bude díky Endurotréninku bavit. Stejně jako šéfredaktora Motocyklu a autora speciálu Martina Tománka.
  • 1 rok tréninku
  • 162 hodin v sedle
  • 12 individuálních lekcí s trenéry
  • 140 hodin strečinku a tréninku rovnováhy
Endurotrénink v pevné vazbě a na kvalitním papíře bude v běžném prodeji tisku a v síti prodejen Bikers Crown od 5. března za 89,90 Kč. Později bude na portálu cs.publero.com dostupný také digitálně.

Speciál bude také k dostání na našem stánku na výstavě Motosalon, kde budete mít možnost se osobně setkat s celým redakčním týmem časopisu Motocykl.
Trenéři: Jiří Heiník, Ivan Jakeš, Libor Podmol, Ondřej Ježek, David Cyprián
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (20x):



TOPlist