Rumunsko 2024
Text: kojot | Zveřejněno: 5.12.2024 | Zobrazeno: 14 485x
Kdo by jel do Rumunska? Všichnííííí, všech 9… hurá, vlakem do Košic, kvuli zážitku, bude to supééér. 3 týdny před plánovaným odjezdem jde dotaz do skupiny, jak to tedy vypadá…nadšení je pryč. Tak. Kdo chce, dodejte nacionále pro vlakový spoj. Zkrátím to :) Zůstali jsme 4. Já – Gsa1200, Míra K1600, Tomáš GS1200, Šéva XJ600.
Noční autovlak do Košic, případně Popradu. Cena za motorku 2086kč, cena za osobu 508kč. Jenže na náš plánovaný pátek 2.8. je plno. Zkouším 1.8. nejde mi založit pro víc než jednoho člověka na webovém portále ČD požadavek. Ani s přítelem z help linky ČD mi to nefunguje. Seberu se a jedu na Hlavní nádraží – mezinárodní přepážka. Tady je po zadání 4 kusu moto a řidičů po 40 min vše odbaveno. Hotovo a jdeme to chystat. :)
Musím na domluvený servis moto u Milana (Servisák) 31.7. – ještě ten večer balení do kufrů, abych zjistil, že čelovku a nafukovací polštářek přibalila žena pro kluky na tábor, kteří odjeli minulý týden. Operativně to řeším na výstavě stanů v den odjezdu kolem 17 hod. Odjezd je kvůli výluce na železnici naplánován o hodinu dřív. Tedy i nakládka se chystá od 19:20. Takový ten shon, co je pokaždé.