europ_asistance_2024



Život na dvou kolech

Možná si vzpomenete na legendární obrázky Yamahy R1 s velkými hliníkovými kufry uprostřed pouště, s chlapíkem v kůži v jejím sedle a oblakem písku zvedajícího se od zadního kola. Nebo podobná scéna s tím rozdílem, že je na fotce deštný prales a rozblácená silnice. „Blázen“ za řídítky se jmenuje Sjaak Lucassen a v sedle supersportu strávil pět let, během kterých objel zeměkouli, na tachometr Yamahy přidal 250 000 km a navštívil 75 zemí. O celém tomhle dobrodružství si konečně můžete přečíst v následující knížce.

Na 263 stranách se v 36 kapitolách dočtete o Sjaakovu dobrodružném putování, a abyste si útrapy jeho cest ještě lépe představili, je tu osm stran plných barevných fotek. Asi je vám při pohledu na Holanďanova cesťáka jasné, že o zajímavé historky nebude nouze. Co si budeme povídat, se superbikem na cestě kolem světa jdete spoustě problémům naproti, ale protože je Sjaak veselá kopa, nejen, že to všechno zvládl, ale také o tom dokázal napsat poutavou knížku.

Například o tom, jak několik dní putoval rozbahněným Kamerunem a všichni mu vyprávěli, že k asfaltové silnici je to dvanáct kilometrů. A těch dvanáct kilometrů, někdy i víc, zvládl ujet každý den. Nebo jak posílal svojí "er jednici" do Ruska letadlem jako odbavené zavazadlo a přímo na letišti ji skládal dohromady. Podobných neuvěřitelných příběhů je kniha plná, takže čtete dál a dál, jen abyste se dočetli, co Sjaaka zase potká a jak si s tím poradí. Za necelé tři stovky to vychází lehce nad korunu za stránku plnou neuvěřitelného dobrodružství, takže skoro zadarmo. Knížku vydává MotoRoute a můžete si ji pohodlně objednat dole pod článkem.

Objednávky na Slovensko je nutné uhradit pouze převodem na účet, dobírka není možná. Dole ve formuláři zvolíte země "Slovensko". Cena za knížku a poštovné na Slovensko je celkem 19,50 Eur.

Objednejte od MotoRoute

Život na dvou kolech

Sjaak Lucassen, formát: 125 x 200 mm, 263+8 stran

299Kč
Kusů:




Informace o redaktorovi

Honza Zajíček (Odebírat články autora) - Výška redaktora: 183 cm

Autoři článku obdrželi prémie 1.5 Kč od 3 uživatelů.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
Karel750 přispěl 0.5 Kč
Lucasbiker přispěl 0.5 Kč
bavoraks přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Motokatalog.cz


TOPlist