europ_asistance_2024



Volné místo pro přepravu moto do Afriky a zpět

Partička cestovatelů, která si říká Czech Trophy team, chystá na začátek příštího roku měsíc trvající výpravu na motorkách do afriky. V objednaném nákladním konteineru zbývá ještě místo na tři motorky, takže jestli máte od 15. ledna do 15. února čas, můžete využít jejich prostoru pro svoji vlastní cestu po africkém kontinentu.

Motorky pojedou do Ghany a zpátky lodí v nákladním konteineru, jehož doprava stojí pořád stejně, ať je plný nebo poloprázdný. Kluci z Czech Trophy Teamu proto nabízejí volnou polovinu kontejneru, aby přeprava za jednu motorku vyšla pro všechny co nejvýhodněji.

Pokud se podaří volnou plochu (3 x 2,3 metru) zaplnit, mohla by cena za cestu tam a zpátky včetně všech celních formalit vyjít zhruba na 40 000 Kč za jednu motorku. Předpokládaný termín je 15.1.- 15.2. 2013. Ceny a termíny budou upřesněny začátkem prosince, kdy se mění loďařské jízdní řády.

Pokud máte k dopravě do Ghany a zpět nějaké upřesňující dotazy, nebo si rovnou chcete zajistit místo pro svoji motorku v kontejneru, kontaktujte www.trophyteam.cz nebo přímo na email: vlasak@kovprov.cz nebo mobil: 602 610 930.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist