sumoto_leden



Víte, že i na motorce můžete být na dosah?

Motorkářská sezóna je v plném proudu a každý motorkář už má za sebou určitě pár stovek kilometrů. Jestli patříte mezi ty, kteří nevědí kam na motorce s telefonem, jak přijmout hovor, či si poslechnout při jízdě svou oblíbenou hudební skupinu. Tak my vám to ve spolupráci s internetovým obchodem Huramobil.cz prozradíme!

Nejdůležitějším komunikačním prvkem s vaším mobilním telefonem je handsfree na helmu od výrobce Interphone. Toto zařízení umožňuje komunikovat mezi řidičem a spolujezdcem nebo mezi jednotlivými motorkáři během jízdy! Můžete se tak pohodlně věnovat řízení a zároveň mít na drátě všechny, které potřebujete. Pokud se vám už za jízdy více motorek stalo, že se blíží nějaké nebezpečí na trati, je toto ideální případ, jak rychle varovat další motocykly. Pokud jste však motorkář samotář, jistě oceníte, kromě svého výfuku i možnost poslouchání MP3 z připojeného mobilního telefonu, popřípadě hlasové pokyny z navigace. Další nespornou výhodou je i to, že zařízení je plně kompatibilní se všemi typy přileb a pokud jezdíte v dešti, tak ani ten vás nezaskočí, protože Interphone je kompletně voděodolný.

Podívejte se na videorecenzi.

CellularLine Interphone URBAN

Prvním komunikátorem je nejlevnější zástupce Interphone URBAN. Toto zařízení je vhodné hlavně ke komunikaci mezi řidičem a spolujezdcem ve městě. Dosah je totiž 100 m. Toto zařízení je vhodné pro otevřené i uzavřené helmy, důležitou vlastností je voděodolnost podle certifikace IP67. Jistě oceníte jednoduchou konstrukci s uživatelsky přívětivým uspořádáním tlačítek. Ovládání je tak jednoduché a intuitivní. Doba hovoru až 12 hodin. Možnost si pořídit Single Pack pokud jezdíte sám, a nebo za zvýhodněnou cenu Twin Pack pokud jezdíte se spolujezdcem.

CellularLine Interphone SPORT

Druhým zařízením je výborný komunikátor na motorku Interphone SPORT. Ten umožňuje propojení dokonce až 4 jezdců naráz do 1 km vzdálenosti. Pokud se komunikace s kterýmkoliv jezdcem ztratí, zařízení ji samo opět naváže. Jistě oceníte funkční design, pohodlné ovládání hlasovými příkazy, přehrávání hlasových instrukcí z GPS a voděodolnost. Doba hovoru je až 15 hodin a v pohotovosti zařízení vydrží až 1000 hodin. Možnost si pořídit Single Pack pokud jezdíte sám, a nebo za zvýhodněnou cenu Twin Pack pokud jezdíte se spolujezdcem.

CellularLine Interphone TOUR

Posledním zařízením je nejlépe vybavený Interphone v nabídce Huramobil.cz Interphone TOUR. Ten nabízí nejvíce vychytaných funkcí, které vám ještě usnadní jeho používání. Jeho přednostní je až 20 hodinová výdrž baterie a rychlé nabíjení (technologie FAST CHARGE: za pouhou 1 hodinu se nabije 80% baterie). Dále umožňuje komunikaci až 4 jezdců a to do maximální vzdálenosti 1,5 km. Interphone TOUR je tak pokročilou technologií, která se navíc chlubí úžasným designem a uživatelsky přívětivým ovládáním, je tak ideální na dlouhé cesty. Možnost si pořídit Single Pack pokud jezdíte sám, a nebo za zvýhodněnou cenu Twin Pack pokud jezdíte se spolujezdcem.

Kam při jízdě s mobilem?

Chcete vyrazit na výlet na kole nebo na motorce, ale nevíte kam s mobilním telefonem? Pouzdro Interphone SMART drží na všech řídítkách, a proto můžete vzít svůj mobil bez obav s sebou. Má totiž chytrý držák, který je vybaven systémem na kulatá řídítka do průměru max 30mm. Navíc je vybaven kloubem, a tak pouzdro můžete různě natáčet. Telefon je v něm proti nárazy, stříkající vodou, deštěm nebo prachem. Přes průhledné čelní okénko můžete pohodlně na telefonu sledovat navigaci a dokonce ho přes něj ovládat. nemusíte tak telefon vyndavat. Zavírání pouzdra je na dvojitý zipem, který velice praktický pro připojení sluchátek nebo nabíjecího kabelu k telefonu. Vybrat si můžete ze tří velikostí: SMART 6,0”, SMART 5,2” nebo SMART 4,5”.

Ať již se chystáte na motorce kamkoliv, přejeme vám mnoho úspěšných kilometrů a šťastný návrat domů. Váš Huramobil.cz.

Znáte Huramobil.cz?

Huramobil.cz je specialista na mobilní telefony z české distribuce a příslušenství již od roku 1997. Víte, proč je Huramobil.cz tak úspěšný na českém trhu? Klíčovým prvkem je individuální péče a následná spokojenost každého zákazníka. Díky tomu se Huramobil.cz umístil mezi finalisty v ceně kvality v prestižní soutěži ShopRoku 2015 pořádané portálem Heuréka. Na vlastním skladě disponuje zásobami v počtu cca 20.000ks. Můžete si být tedy jisti, že zboží, které je právě skladem a objednáte jej do 17:00 Vám bude doručeno následující pracovní den nebo si jej můžete vyzvednout na 454 výdejních místech po celé ČR.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)



TOPlist