europ_asistance_2024



Testujte s námi: pneu Dunlop SportSmart2 Max

Máte rádi sportovní styl jízdy? Najezdíte za letošní sezonu alespoň deset tisíc kilometrů? Pak hledáme právě vás! Tři vybraní zájemci se mohou stát testovacími jezdci a vyzkoušet co vydrží sada nových pneumatik Dunlop SportSmart2 Max.

Začátkem letošního roku přišla na trh nová sportovní pneumatika Dunlop SportSmart2 Max, kterou jsme už stihli otestovat na francouzských silnicích i ve zkušebním centru společnosti Goodyear.  Naše první zkušenosti s nimi jsou také velmi pozitivní, ale za jeden den jsme nemohli vyzkoušet prodloužený nájezd, kterým se výrobce chlubí.

Proto teď hledáme aktivní jezdce se sportovními motocykly, kteří nám pomohou prověřit kvalitu a výdrž nových Dunlopek. Měli by to být majitelé sportovních naháčů, supersportů nebo i sportovně-cestovních motorek. V tabulce si můžete zjistit, zda jsou k dispozici rozměry pro vaši motorku.

Máte-li zájem se tohoto testu zúčastnit, napište nám mailem co máte za motorku, kolik kilometrů ročně zhruba najezdíte, na jakých trasách (každodenní cesty do práce, víkendové vyjížďky, okruhové dny), a jakým stylem (sportovně, turisticky nebo úplně na kochačku). Uzávěrka přihlášek je 1. května ve 23:59. Na výstup ze čtenářského testu pneumatik Dunlop Road Smart 3 se můžete podívat zde.

Společně s českým zastoupením značky Dunlop pak vybereme tři jezdce, kteří dostanou po sadě nových pneumatik SportSmart2 Max. Vaším jediným úkolem bude sjet gumy až do konce jejich životnosti a sepsat pár řádků o tom, jak se vám na nich jezdilo, kolik vydržely kilometrů, případně v čem byly lepší nebo horší proti jiným pneumatikám, které znáte.

K testovací sadě pneumatik navíc nabízíme možnost přezutí zdarma v těchto městech:

Praha 6 - Suchdol
Brno
Hradec Králové
České Budějovice
Český Těšín

Jestli vás tahle nabídka zaujala a splňujete všechny podmínky, neváhejte a pište! Do uzávěrky zbývá rovných čtrnáct dní. Testovací jezdce vybereme během prvního květnového týdne.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška (Odebírat články autora) - Výška testovacího jezdce: 186 cm
Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):


TOPlist