reline_unor



Offroad-Guide: Alpské šotoliny

První díl série Offroad-Guide s podtitulem: Offroadový průvodce po vojenských cestách francouzsko-italského pohraničí vás provede po Alpských šotolinách nejzvučnějších jmen.

Na co se můžete těšit? Na 16 tras, které autor sám projel letos v srpnu, takže všechny informace jsou pěkně čerstvé a aktuální. Projedete si nejznámější vojenské cesty v této části Alp, podíváte se do pevností, projedete si pěkné tunely.

V průvodci se dozvíte, na co si na dané trase dát pozor, ale i co rozhodně nevynechat. Dozvíte se základní informace o pevnostech na trase, o tom, jak vlastně ta, či ona trasa vypadá či jakou má obtížnost. To vše je doplněno hromadou fotek, které dokreslí představu o místě. Ovšem dočtete se zde i pár rad o pneumatikách a pod roušku offroadového ježdění vás nechá nahlédnout i Zdeněk Gottwald.

Aby toho nebylo málo, průvodce obsahuje DVD, na kterém si spolu s autorem projedete všechny trasy. Takže opravdu víte „do čeho jdete“.
Každá trasa obsahuje úvodní fotografii, základní informace o trase (popis trasy, obtížnost, délka, převýšení), dále mapu s vyznačenými body zájmu a ve finále i popis jednotlivých bodů s popisem a GPS souřadnicemi.

Kniha je v kroužkové vazbě ve formátu A5 s 92 stranami. Tak, aby se vám Offroad-Guide vešel do tankvaku a mohl být při ruce vždy, když bude potřeba.

Kniha je připravena k prodeji a objednat si ji můžete níže.

Objednejte od Michal Pertlíček

Offroad-Guide: Alpské šotoliny

Kniha je v kroužkové vazbě ve formátu A5 s 92 stranami.

399Kč
Kusů:




Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):


TOPlist