europ_asistance_2024



Motorkářův průvodce lehkovážným cestováním Evropou

Průvodce cestováním s minimálním plánem a radostí z každodenního malého dobrodružství. Knížka o osvobození od závodu za památkami a předepsanými zážitky, o návratu k cestování za osobními objevy neznámého.

Autor řady u nás vydaných cestopisů, Radek Fiala, přichází na předvánoční trh s knížkou nejen pro začínající cestovatele. Na vlastních zážitcích v ní chce čtenáře inspirovat k návratu k původnímu cíli cestování – totiž objevování neznámého. Za takovými objevy totiž nemusíte někam daleko. Radek tvrdí, že úplně stačí cíleně zanedbat podrobné plánování a pročítání bedekrů před cestou, protože jen tak budete upřímně překvapeni fascinujícími scenériemi okolních zemí, o kterých se v nich píše.

V knížce se dozvíte například co si (ne)vzít s sebou, proč si určitě nezapomenout mapu, ačkoli máte navigaci, s kým se vydat na cesty, proč nedat na mediální obraz východních zemí a jak si napsat zajímavější cestopis. To vše je poskládáno z autentických zážitků a vlastních zkušeností. Nečekejte exaktní návody, spíše odlehčené, tak trochu fejetonové čtení pro inspiraci.

Autor si nehraje na zkušeného dobrodruha, který třikrát objel svět. O to víc se jeho cestováním a zážitky z různých koutů Evropy může inspirovat kdokoli, kdo nemá na svou cestu půl roku dovolené.

Objednat si jí můžete zde:

Objednejte od Radek Fiala

Motorkářův průvodce lehkovážným cestováním Evropou

Formát: B6 (menší A5), 111 stran, kvalitní křídový papír, pevné desky.

250Kč
Kusů:




Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (11x):


TOPlist