gbox_leden



Motorkářské knížky nejen pod stromeček

Blíží se Vánoce a mnozí přemýšlíte, co darovat svým blízkým nebo sobě :-) Perfektním dárkem může být knížka či průvodce s moto tématikou.

Motoatlas České republiky
Atlas ČR s vyznačením 339 motorkářských tras a úseků silnic (zatáčky, pěkné výhledy...). Částečně voděodolný, dostatečně podrobné měřítko 1:200 000, formát A5 vhodný do tankvaku a praktická kroužková vazba. Super věc pro každého, kdo jezdí po republice na motorce!

Motowander 1
Tento motoprůvodce popíše podrobně 10 tras po severozápadních Čechách, přičemž osm z deseti tras tvoří okruhy. Cestou se dobře svezete, ale také můžete navštívit různá zajímavá místa. Vše je přehledně ukázáno, včetně tipů na občerstvení a GPS souřadnic.

Motowander 2
Druhý díl řady Motowander představí 10 mototras ve středních Čechách, opět včetně tipů na zajímavá zastavení, občerstvení a ubytování.

Technické památky České republiky 1
Říká se, že i cesta je cíl, ale pokud nechcete na motorce bloumat bezcílně, v této knížce vám nabízíme hned 70 možných cílů v podobě pozoruhodných technických památek různého druhu – mlýny, hamry, opevnění, přehrady, liniové stavby, důlní stavby a další.
U každého místa jsou uvedeny i kontakty a souřadnice.

Motoatlas Rumunska
Rumunsko je pro motorkáře země zaslíbená. Je tu krásná příroda, nízké ceny a hlavně mnoho super tras na silnicích i mimo ně. V tomto motoatlase, jehož sestavení trvalo místnímu týmu rumunských motorkářů přes 10 let, najdete 9 352 km mototras na asfaltu a 3 696 km v terénu. Také obsahuje tipy na pamětihodnosti, přírodní rezervace a další zajímavosti.
Stejně jako u Motoatlasu ČR je částečně voděodolný, má formát A5 vhodný do tankvaku a praktickou kroužkovou vazbu.

Motorkářský průvodce po Rumunsku 3: Offroadové trasy
Jestliže se chcete dobře projet po šotolinkách, lesních a polních cestách, zkrátka mimo asfalt, je Rumunsko jednou z mála evropských destinací, kde je to možné. Tento průvodce popisuje 3 000 kilometrů motorkářských tras po Rumunsku převážně po nezpevněných cestách, skrze horské průsmyky, vesnice zapomenuté v čase, přes řeky, rokle a hluboké soutěsky. Asfaltové silnice tvoří pouze spojnice mezi divokými oblastmi a zajišťují možnost doplnit si v civilizaci zásoby.
Trasy tvoří ucelený okruh Rumunskem, ale dají se absolvovat i jednotlivě. Jsou rozděleny do 13 kapitol, každá s dvěma mapami, popisem a fotkami. Jsou zvýrazněny obtížné úseky, stejně jako místa po cestě stojící za návštěvu a možnosti pro přespání, jak ve volné přírodě, tak v penzionech či chatách.

Vietnamská rebélie
Road trip Vietnamem na prastarých jednostopých vehiklech za pár babek. Bez zkušeností, bez plánu, bez základní výbavy a dokonce i bez řidičáku. Prostě bez starostí, že jo.
U humorného povídání o motocestě Vietnamem se určitě zasmějete, ale zároveň se dozvíte něco o zdejší přírodě, lidech či jídle.

 

Objednejte od MotoRoute

Motoatlas ČR

Motoatlas České Republiky je určen především pro motorkáře.

399Kč
Kusů:

Motoatlas Romania

formát A5, 180 stran + obálka

469Kč
Kusů:

Motowander Česko, 1. část - Severozápadní Čechy

První díl průvodce je rozdělen na dvě části, a to na trasy v Ústeckém a Karlovarském kraji. Formát A5, 128 stran.

299Kč
Kusů:

Motowander Česko, 2. část - Střední Čechy

Druhý průvodce řady Motowander přináší 10 mototras po středních Čechách, formát A5, 114 stran.

349Kč
Kusů:

Motorkářský průvodce po Rumunsku III: Offroad

Třetí část. Průvodce má 128 stran a má praktickou kroužkovou vazbu a formát 160 x 210 mm jej lze vozit v tankvaku

449Kč
Kusů:

Technické památky České republiky 1.díl

70 technických památek z celé ČR, rozdělených geograficky do všech 14 krajů. Formát A5, 152 stran.

259Kč
Kusů:

Vietnamská rebélie

Formát: 160 x 227 mm, 176 stran

199Kč
Kusů:




Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):


TOPlist