europ_asistance_2024



Motorkářská "cestovka" na míru

Milujete cestování v jedné stopě po cizích destinacích, ale nebaví vás ty nekonečné přesuny po evropských dálnicích? Případně byste rádi zažili něco exotického, ale nemáte čas ani zkušenosti s plánováním takových výletů? Tak to nechte na specializované motorkářské cestovce Na dvou kolech.

Na dvou kolech je společnost, která funguje již od roku 2010. Je to partička lidí, které baví cestování dál než jen do Alp a kteří sami před lety řešili ty samé problémy jako všichni ostatní – jak vše naplánovat a především jak to udělat, aby týdenní dovolená nebyla z větší části jen o dopravě tam a zpět do místa, kde ji chtěli strávit. A tak to začali řešit a postupem času nejen pro sebe.

Na dvou kolech má jako své motto slogan Adventure Transport. To je totiž hlavní páteř téhle společnosti, bezpečná doprava vašich motocyklů na místo, kde vy na ně naskočíte a užijete si dovču. A potom zase zpátky. Proč byste měli najíždět tisíce kilometrů, ničit gumy a zabíjet čas na evropských dálnicích, když jste si chtěli především zařádit v marockých dunách?

Přeprava až sedmi motorek na zvolené místo je hlavní, ale ne jedinou činností společnosti Na dvou kolech. Spolu s motocykly totiž může přepravit i vás, v závislosti na destinaci, a v nabídce má též komplexní služby typické pro cestovní kanceláře. Čili vám zajistí ubytování, stravu i program vaší dovolené. Španělsko, Maroko, Balkán, to vše přesně na míru podle toho, co chcete a co vám vyhovuje. Zanedlouho by do portfolia měly přibýt i exotičtější destinace v Asii, Africe či Jižní Americe. Chcete zažít opravdové dobrodružství v sedle motocyklu? Neplýtvejte svým časem, nechte to na odbornících! Více na webu www.nadvoukolech.cz

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)



TOPlist