reline_unor



Moto trénink

Agentura MotoTravel, specialista na akce pro všechny motorkáře, pořádá Moto tréninky pro všechny, kdo si chtějí vyzkoušet ježdění na kvalitním povrchu a bez silničního provozu. Tyto tréninky charakterizuje vysoká organizační profesionalita, důraz na bezpečnost a zaměření na „běžného“ motorkáře, nikoliv závodní specialisty. Na okruhu je v jednu chvíli vždy maximálně 10 motocyklů.

Trénink je veden zkušeným motorkářským odborníkem. Celkově trvá 3 hodiny, z toho 60 minut (Sosnová) resp. 40 minut (Most) čistého času na okruhu. Začíná velmi krátkou teorií, po níž následuje 1. nácvik a jedno ostré kolo, které je natočeno na video. Toto video následně s jezdcem rozebere odborník a upozorní na hlavní chyby. Poté se jde znova na okruh a jezdec zkouší aplikovat to, co před chvílí slyšel. Nakonec má možnost znovu konzultovat svou jízdu a otázky s přítomným odborníkem.
Kromě nezapomenutelných zážitků a zkušeností si účastník odnáší DVD záznam své jízdy, profesionální foto v náklonu v zatáčce a sadu dokumentárních fotografií z celého tréninku.

Pro měsíc květen 2008 otvíráme:


8.5.2008 Dokonalá zatáčka / Autodrom Sosnová u České Lípy
Hlavním cílem tohoto tréninku je nácvik správného a bezpečného průjezdu zatáčkou tak, aby si ji jezdec co nejvíce vychutnal.
Sosnová je vysoce technický okruh dlouhý „jen“ 1 100 m, s řadou utažených zatáček. Nejde na něm o rychlost, nýbrž o techniku jízdy. Nejlépe simuluje klikatou okresku.
Je určen především pro ty, kteří chtějí získat jistotu v zatáčce a zároveň si pořádně zajezdit.

14.5.2008 Rychlost a adrenalin / Autodrom Most
Most je plnohodnotný závodní okruh, na kterém si užijete průjezd zatáčky v plné rychlosti, třeba i „na koleně“.
Okruh je dlouhý 4 290 m s nejdelší rovinkou 792 m.
Je určen především pro ty, kteří si chtějí vyzkoušet jízdu na okruhu v klidu a bez tlačenice, typické pro volné ježdění, a zároveň se něco naučit.


Kontakt pro zájemce:

www.mototravel.cz
info@mototravel.cz
Tel.: 739 341 386


TOPlist