europ_asistance_2024



Interphone Cellularline tour 2012

Letošní pátý ročník je vlastně půlkulatým výročím pořádání naši cestovatelské soutěže. Shodou okolností je letošní rok pro Interphone zlomový také co do novinek díky příchodu INTERPHONE F5, který se stal bestsellerem v oblasti skupinové Bluetooth komunikacemezi motorkáři na celém Světě. Kromě Interphone F5 byly na trh uvedeny i další „vychytávky“ jako voděodolné kamery pro motorkáře, nebo různé dobíjecí komponenty a příslušenství. Nejenom o tyto hodnotné ceny letos půjde. Budeme opět poznávat zajímavá místa a sbírat neopakovatelné zážitky z cest.

O co půjde?

Celkem bude vydáno 6 pozic, z nichž dvě budou mimo území Česko-Slovenska a tyto budou zveřejněny všechny 21. května, abyste mohli začít plánovat sezónu. Pozice na česko-slovenském území budou následně vycházet v intervalech 2 týdny. Za každou českou, nebo slovenskou pozici obdržíte jeden, nebo dva body. Za splnění zahraniční pozice dva, nebo tři body, podle náročnosti (vzdálenosti). Stejně jako vloni budou u pozic vypsány GPS souřadnice a soutěžící se při návštěvě pozice nechá zvěčnit i s motocyklem, aby nám po ukončení soutěže mohl zaslat fotografie k vyhodnocení. Všichni zaregistrovaní soutěžící, kteří dosáhnou počtu 3 bodů, jdou do slosování o 15 hodnotných cen. To znamená, že kdo se bude chtít toulat po ČR, nebo SR, bude muset nasbírat 2-3 pozice a ten kdo si bude chtít „vybojovat“ zahraniční pozici, bude potřebovat jen jednu, případně jednu zahraniční a jednu tuzemskou. Vše by se tím mělo pro Vás soutěžící velmi zjednodušit.

Desatero pravidel ve stručné formě:

  1. Soutěže se může zúčastnit jakýkoliv obyvatel naší planety (myšleno člověk) ve věku od 15 do 199 let, držitel platného řidičáku skupiny A, nebo podskupin, jednoduše řečeno, řidičák na pincka stačí.
  2. Soutěžící musí být motorkář, tříkolkář, nebo čtyřkolkář. Splnění byť jednoho soutěžního bodu pomocí "plechovky" bude trestáno diskvalifikací. Proto chceme mít na fotografii vás a vaše mašiny.
  3. Soutěžící vyplní na stránkách www.moto-intercom.cz registrační formulář. POZOR! Ten, kdo se do soutěže zaregistruje více než jednou, bude automaticky vyřazen!
  4. Uvedení nesprávných, nebo nekompletních kontaktních údajů může znamenat nezaslání případné výhry
  5. GPS pozice, společně s tipy na trasu a výřezem fotografie (nápovědy) budou vycházet na www.motorkari.cz a www.moto-intercom.cz a to v termínu od 21. května do 31. července 2012. Zahraniční pozice vyjdou 21. května 2012, tedy v den zahájení soutěže všechny najednou.
  6. Soutěžící je povinen zhotovit důkazní fotografie o návštěvě pozice GPS, obsahující osobu a mašinu, na pozadí musí být část, která je v nápovědě (výřez fotografie).
  7. Své fotografie zasílejte pouze jednou a to v jednom e-mailu.
  8. Soutěžní fotografie zašlete nejpozději do 31.7.2012
  9. Soutěžící je povinen nasbírat minimálně 3 body, nehledě na kombinaci GPS pozic. Prostě naplánujte si výlety jak potřebujete, na cestování máte celé jaro a léto.
  10. Vyhlášení výherců bude do 15.8.2012 a zaslání cen nejpozději do 14-ti dnů od vyhlášení výsledků.

Přijeďte na TOURATECH TRAVEL EVENT 2012 a získejte 2 soutěžní body!

Stejně jako každý rok se koná i letos setkání cestovatelů a vyznavačů fajnšmekrovských vychytávek od německého výrobce TOURATECH. Interphone je jedním z komponentů, který by neměl u moto-cestovatele chybět a proto se budeme prezentovat na srazu Touratechu, který se koná tento víkend více se dočtete na tomto odkazu. Pokud dorazíte v sobotu na hlavní den a vyfotíte se s Test-kitem Interphone, obdržíte tak rovnou dva body a navíc se můžete podívat na naše novinky.


BEZPEČNOST PĚDEVŠÍM!

Soutěž děláme hlavně pro zábavu a rádi bychom předešli tomu, aby se komukoli z Vás stala nějaká kolize třeba jen z nevědomosti o jistých zákonitostech, které je třeba při jízdě na motorce znát. Jedním z těch, kdo účinnou a hlavně zábavnou formou vyučuje bravurní jízdě na motorce, je Míra Lisý se svým profesionálním týmem. Tento tým objíždí týden co týden celou republiku s celým svým zázemím, aby se dostal co nejblíže k motorkářům a naučil co možná největší počet motorkářů zvládat své stroje.
Firma RECALL s.r.o., dovozce Interphone do ČR je druhou sezonu partnerem tohoto projektu a proto jsme zařadili kurzy mezi soutěžní pozice. Pokud se vyfotíte u výukového stanu na jakémkoli kurzu BEZPEČNĚ NA MOTORCE S MÍROU LISÝM, dostanete jeden bod do soutěže a ještě se můžete podívat, jak to v takové motokole vypadá. Itinerář jednotlivých kurzů najdete na www.bezpecne-na-motorce.cz

Ceny

  • 2x Novinka Interphone F5 single pack
  • 2x INTERPHONE F4 single pack
  • 1x Poukaz na kurz Bezpečně s Mírou Lisým
  • 2x Motioncam MINI
  • 8x Pouzdro na mobilní telefony SMPS
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):


TOPlist