reline_unor



Čtenářský test pneu Dunlop Roadsmart III: máme jezdce

Před dvěma týdny jsme vyhlásili konkurs na testovací jezdce, kteří v průběhu letošní sezóny prověří kvalitu nových pneumatik Dunlop Roadsmart III. Počet zájemců o tuhle zodpovědnou práci předčil veškerá očekávání, a redakční mailová schránka málem praskla ve švech. Vybrat tři nejvhodnější kandidáty nebylo vůbec jednoduché, ale po dlouhé debatě se zástupcem značky Dunlop jsme je nakonec našli.

Na naši výzvu se přihlásilo celkem 131 dobrovolníků z celé republiky, a několik mailů přišlo dokonce ze sousedního Slovenska. Díky různorodé skladbě motocyklů jsme mohli rozdělit uchazeče do tří skupin a z každé pak vybrat ideálního kandidáta. Kromě typu motorky rozhodoval roční nájezd, plány na letošní sezónu a také způsob, jakým se daný zájemce ve své přihlášce prezentoval. Vzhledem k velkému množství přihlášených v kategorii cestovní enduro společnost Dunlop přidala navíc do testu jednu sadu pneumatik Trailsmart, takže konkurs má nakonec čtyři vítěze.

S výherci jsme už v e-mailovém kontaktu, takže pokud jste se našeho výběrového řízení zúčastnili a žádná odpověd vám doposud nepřišla, bohužel to znamená, že na vás místo v testovacím týmu nezbylo. Přesto děkujeme za váš zájem a věříme, že to zkusíte zase někdy příště. O průběhu a výsledcích čtenářského testování pneumatik Dunlop vás pochopitelně budeme na tomto místě informovat.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška (Odebírat články autora) - Výška testovacího jezdce: 186 cm
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):


TOPlist