europ_asistance_2024



CellularLine Interphone TOUR 2008

Naši partneři pro Vás připravili letní soutěž o hodnotné ceny, zaměřenou na cestování na motocyklech po ČR s podporou GPS navigace. Moto: „Věnujte se svému koníčku a vyhrajte užitečné pomocníky na Vaše cesty“.

Letní soutěž je připravena pro ty z vás, kdo rádi soutěžíte a hlavně cestujete. Soutěž bude probíhat od 1.7. 2008 do 31.8. 2008, tedy po celou dobu letních prázdnin. Účastníkem se může stát každý motorkář, tříkolkář nebo čtyřkolkář. Cílem soutěže nebude projet co nejrychleji vesnicí a vyhnout se vidlím cholerického domorodce, ani vypití litru piva v co nejkratším čase, nýbrž dostát nových vědomostí a poznatků o naši krásné vlasti, získat cíl pro letní prázdninové projížďky a možná i zažít trochu dobrodružství.

Soutěžit se bude o následující ceny:
CelluLarline Interphone – Bluetooth handsfree a intercomy pro všechny typy přileb
TourNavigator – digitální turistické mapy pro mobilní zařízení
Magellan MobileMapper 6 – odolná navigace nejen pro motorky

A nyní k pravidlům:
Pokud se chceš aktivně zúčastnit naši soutěže a bojovat o hodnotné ceny, zaregistruj se na www.motointercom.cz/soutez. Na e-mail, který uvedeš, ti pošleme obratem potvrzení registrace. Na serveru Motorkáři.cz bude v sekci Akce a cestování každých 14 dní vycházet GPS pozice, celkem tedy 4 místa. U GPS pozic budou přiřazeny výřezy fotek místního úkazu, či pozoruhodnosti. Tvým úkolem bude toto místo najít dle souřadnic, v místě najít onen shodný subjekt a vyfotit se u něj s mašinou, nebo sám se sebou, popř. jsi-li majitelem, se svým CellularLine Interphone. Kvalita fotografie nerozhoduje o tvém umístění v soutěži. Ono místo však musí být rozeznatelné. Pro upřesnění jsme vyrobili názorný příklad, jak to má vypadat. Opravdu s sebou nemusíš vozit zrcadlovku s vysokým rozlišením. Jak vidíš, postačí mobilní telefon.

Toto bude uvedeno se souřadnicemi:
……. a nějak takto může vypadat tvá fotografie:

10 vítězů bude slosováno z těch, kteří splní cíl soutěže! Cílem je do 15.9.2008 zaslat na mail soutez@recall.cz s předmětem Interphone 4 fotografie odpovídající výše uvedeným pravidlům.
Ceny jsou následující:
  1. cena: Magellan MobileMapper6 s mapami Tournavigator a držákem na motocykl od společnosti Touratech, komplet v hodnotě přes 20 000 Kč
  2. cena: Twin pack - balení obsahující 2 ks CellularLine Interphone a příslušenství v hodnotě 7 490 Kč
  3. cena: CellularLine Interphone s příslušenstvím v hodnotě 3760 Kč
  4. -10.cena: mapy Tournavigator na 2GB paměťové kartě, každá v hodnotě 2490 Kč
Kromě toho KAŽDÝ majitel CellularLine Interphone vyhrává při splnění úkolů dárek, který bude zveřejněn během akce. Abyste na tento dárek měli nárok, musí být Váš CellularLine Interphone viditelný alespoň na 2 fotkách. Motorkář registrovaný do soutěže a zájemce o Cellularline Interphone, TourNavigator, či Magellan MobileMapper6 může získat během soutěže tento produkt se slevou u prodejce (partnera soutěže) po předložení vytištěné platné registrace.
Cellularline Interphone - 10% sleva z doporučené koncové ceny
TourNavigator - 10% sleva z doporučené koncové ceny
Magellan MobileMapper6 - 5% sleva z doporučené koncové ceny

Sponzor akce:
RECALL s.r.o., distributor CellularLine Interphone, Magellan MobileMapper6, Tournavigator:
www.recall.cz 

CellularLine Interphone – www.moto-intercom.cz
TourNavigator – www.tournavigator.cz
Magellan – www.navigacegps.cz/magellan/mapper6/

Partner akce:
20-20 Vision Graphics s.r.o., zastoupení Touratech pro ČR - www.touratech.cz

Mediální partner:
Server Motorkáři.cz - www.motorkari.cz
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):


TOPlist