europ_asistance_2024



Asistenční služba pro vaši letošní sezónu? Nejvyšší krytí nabízí Europ Assistance.

Počet dopravních nehod s účastí motorkářů dlouhodobě klesá. Mezi motocyklisty při nehodách ubývá i smrtelných a vážných zranění. Stále se ale nehod s účastí motorkáře stane přes tři tisíce ročně, což málo není. Registrovaných motorek navíc každoročně výrazně přibývá. Škod na zdraví je tedy méně, ne tak škod na milovaných strojích. V čem všem vám asistenční služba kryje záda a do jaké výše je dobré sjednat si pojistné krytí?

Spoléháte na silnicích na povinné ručení a trochu toho štěstíčka? To vám držíme palce, může se to totiž pěkně prodražit. Asistenční služba sice bývá standardní součástí povinného ručení, ale vždy v minimálním “nutném” rozsahu. Někdy se nevztahuje na nehodu, někdy na odtah motorky, někdy prostě výše plnění nestačí ani na dopravu do servisu. Čím víc během sezóny plánujete najezdit, tím spíše byste měli k profesionální výbavě přidat i podporu profesionálních služeb. Považujete se za zkušeného řidiče nebo řidičku a na silnici se cítíte bezpečně? Pak vás možná překvapí, že podle údajů Centra dopravního výzkumu, které využívá dat Policie ČR, jsou nejčastějšími účastníky dopravních nehod mezi motocyklisty právě zkušení jezdci ve věku 35-44 let.

V čem asistence pomáhá?
Jeden z největších poskytovatelů asistenčních služeb v České republice, Europ Assistance, má pro motorkáře zvláštní balíček služeb MotoCare přímo na míru milovníkům rychlé jízdy na dvou kolech. Poskytuje plnění až do 50 tisíc korun, což je aktuálně nejvyšší pojistné krytí na trhu. Částka stačí na odtah motorky odkudkoli v ČR do servisu. Asistence také poskytuje telefonickou a informační podporu, asistenci na silnici - vyřeší vše od píchlé gumy po vybitou baterku, úschovu motorky a zajistí třeba i náhradní auto pro vaši cestu domů.

MotoCare je možné využívat buď na tuzemské nebo evropské silnice. V zahraničí bývá největším nákladem rozhodně repatriace. Při výši plnění 50 tisíc korun dokážeme motorku například bez problémů dopravit domů z oblíbených alpských zemí,” popisuje Lukáš Soural, obchodní a marketingový ředitel Europ Assistance. “Celý MotoCare je střižený motorkářům na míru a vychází z našich letitých zkušeností největšího poskytovatele. Věříme, že s tímto balíčkem služeb řidiče nemůže na silnici už nic moc zaskočit,” dodává.

Jak a kdy asistenci sjednat?
Asistenci lze sjednat online během pár minut třeba ještě dnes. Služba pokrývá vždy rok, tedy 12 měsíců od sjednání. Proč není jen na sezónu? Cenu by to nezměnilo a platba za služby se takto příjemně rozloží do celého roku. Navíc nikdy nevíte, jak teplé jaro nebo podzim nás čekají a nemusíte tak příliš přemýšlet, jestli jste ještě v krytí nebo ne.

Motorkářů přibývá. Nehod ubývá pomalu. Chcete si užít i letos ten skvělý pocit svobody z jízdy? Zkuste to se spolehlivým partnerem v zádech. Více o MotoCare od Europ Assistance si přečtěte tady.

Pro malé motorky i skútry
MotoCare je určený pro větší stroje výkonu nad 11 kW. A co menší motorky a tolik oblíbené skútry? Pro ně je tu MotoCare Fun. “Samozřejmě chápeme, že pro někoho, kdo se dopravuje na skútru po městě, není repatriace vozu téma. Proto máme MotoCare Fun pro všechny majitelé menších, lehčích, ale neméně důležitých strojů. Přibývá těch, pro koho je skútr od jara do podzimu hlavním dopravním prostředkem a je třeba myslet i na ně,” vysvětluje Lukáš Soural z Europ Assistance. Výše plnění u MotoCare Fun je 15 tisíc korun a v balíčku jsou vynechané služby, které jsou spojené s jízdami na delší trasy.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)

Související firma
  • Europ Assistance s.r.o.

    Europ Assistance je jedním z největších poskytovatelů asistenčních služeb v Česku i v zahraničí. Pomocnou ruku podáva klientům již od roku 1963, kdy byla společnost založena, na českém trhu pak od roku 2001. Naše asistenční služby poskytujeme v oblasti cestování, dopravy, domácnosti a zdraví....



TOPlist