bmw_r1300gs_cartec





Téma: Hledam kuchare
 
9.8.2015 v 11:10
Zdarec vsem.Hledam do hotelu na letiste kuchtika,idealne po vyuceni na kratky,dlouhy tyden.HPP
Kdyby jste o nekom vedeli Pha6 Kladno a okoli tak dejte vedet.
Pepa
Předchozí
1 2
Následující

1 reakcí na tento příspěvek Hledam kuchare

9.8.2015 v 12:04 | Nahoru | #1
Po vyučení na letiště...to máš dobře vymyšlené...když něco pobabrá tak vyletí a nebude mu to ani divné vzhledem k okolnímu prostředí

(reakce na) Hledam kuchare

9.8.2015 v 12:15 | Nahoru | #2
kutilsro> Nene ja radsi kluka co nebude zdeformovanej metrakama smazaku z hospod.mam to vyzkouseny a je to lepsi nez prijmout nekoho co vsechno umi,ale kdyz prijde do akce tak shori jak papirovej cert.Uz mi takhle par kuchtiku kuchyni proslo a jsou z nich docela dobry kuchari,coz je v dnesni dobe problem,protoze to chce delat cim dal min lidi

2 reakcí na tento příspěvek Hledam kuchare

9.8.2015 v 12:23 | Nahoru | #3
No ono se není moc co divit za ty peníze co kuchaři berou. To bude každej rači kopat kanál, nebo dělat přidavača na stavbě a víkend může v klidu strávit s rodinou nebo kamarádama...

(reakce na) Hledam kuchare

9.8.2015 v 12:34 | Nahoru | #4
Danny350> jojo to je bohuzel taky pravda

(reakce na) Hledam kuchare

9.8.2015 v 12:39 | Nahoru | #5
Danny350> No nicmene tady je spon vyhoda toho ze se jedna o velkej mezinarodni retezec a kdyz je clovek sikovnej tak se da dostat bez problemu do ciziny,minimalne treba na mesic na vypomoc nebo na stalo a pak uz se vydelavaji i slusne kacky.JO nejak se zacit musi.Tady je jistota ze kazdeho pateho jsou koruny na ucte a dovolenou si nemusis s kolegama napracovavat jako vsude jinde

1 reakcí na tento příspěvek Hledam kuchare

9.8.2015 v 13:00 | Nahoru | #6
Jediná možnost jak se vyhnout klasickýmu kolotoči smažáků a kaťáků za minimální mzdu je trefit hned po vyučení dobrej podnik, kde se člověk naučí špičkově vařit. Jenže kolika procentům se tohle může podařit...

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Hledam kuchare

9.8.2015 v 13:15 | Nahoru | #7
Danny350> Ja tohle nabizim,ale nikdo nechce.Za dva mesice prisli jen 3 zivotopisy a z toho dva nezvedali telefon a ten treti nedorazil na domluvenou schuzku.

1 reakcí na tento příspěvek Hledam kuchare

9.8.2015 v 15:36 | Nahoru | #8
Co zkusit hodit inzerát nebo lépe se poptat na nějakým učňáku v okolí?
Spousta absolventů si chce ještě užít poslední prázdniny a práci hledá až v září.

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Hledam kuchare

9.8.2015 v 16:01 | Nahoru | #9
pepekarita> Jen tak mimochodem, kolik nabízíš nástup?

(reakce na) Hledam kuchare

9.8.2015 v 16:38 | Nahoru | #10
Danny350> inzeraty jsou snad vsude.Obvolaval jsem jeste pred prazdinama vsechny ucnaky se kterejma spolupracujem a nikomu se nechce a ty co by chtely tak teprve koncili druhak

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Hledam kuchare

9.8.2015 v 16:39 | Nahoru | #11
Carcharot> To si myslim ze reseni platu nepatri na forum.Je to na dohode a samozrejme podle predvadeneho vykonu

(reakce na) Hledam kuchare

9.8.2015 v 16:50 | Nahoru | #12
pepekarita> Naopak, zveřejnění nástupního platu ti usnadní výběr, protože se ti ozvou jen ti, co budou ochotní za ty peníze to vzít!

Hledam kuchare

9.8.2015 v 16:58 | Nahoru | #13
Nástupní plat je na dohodě a podle předváděného výkonu? Takže potencionální zájemce k tobě nastoupí, bude nějakou dobu vařit, pak ohodnotíš jeho výkon a podle toho se (ne)dohodnete na platě? To mě teda připadá trochu zvláštní.

Hledam kuchare

9.8.2015 v 23:39 | Nahoru | #15
bacha, lidi nechtějí dělat ani za peníze

1 reakcí na tento příspěvek Hledam kuchare

10.8.2015 v 01:15 | Nahoru | #16
Trosku nechapu tu hysterii kdyz nejaky plesaty blb rekne v TV ze smazak je hnus a okamzite vsichni vari molekularni kuchyni

Hledam kuchare

10.8.2015 v 06:37 | Nahoru | #17
Taky osobně nechápu neochotu potencionálních zaměstnavatelů zveřejnit aspoň přibližnou výplatu. Šetří to ostatně čas obou lidí. Není nic horšího než poslat životopis, dostavit se na pracovní pohovor a na konci pracovního pohovoru odcházet s pocitem ztracenýho času protože ti nabídnou 5,50

1 reakcí na tento příspěvek Hledam kuchare

10.8.2015 v 07:28 | Nahoru | #18
Nechápu, proč by měl zveřejňovat nástupní plat. Je to přece o dohodě zaměstnance a zaměstnavatele. Když jsem hledala práci, tak jsem vždycky já řekla, kolik chci a zaměstnavatel mi to buď dal nebo nabídl něco jiného a je na mě, jestli to vezmu nebo ne. Myslím, že to je fér. A výkon se dá ohodnotit celkem jednoduše. Na pohovoru uvaří jedno dvě jídla a hned je vidět co jak, ne?

Hledam kuchare

10.8.2015 v 08:25 | Nahoru | #19
joooo volové

(reakce na) Hledam kuchare

10.8.2015 v 08:27 | Nahoru | #20
HondaGiRRl> Asi tak.rekla jsi to uplne presne a dik za podporu

Hledam kuchare

10.8.2015 v 08:30 | Nahoru | #21
Já to vidím taky tak, že nástupní plat by se měl odvíjet podle toho, kdo nakonec na tu pozici nastoupí..schopnému člověku přidat neschopnému ubrat

Jinak taky vím něco o tom jak je těžké najít někoho kdo za rozumné peníze odvede dobrý výkon

(reakce na) Hledam kuchare

10.8.2015 v 08:33 | Nahoru | #22
Creck> To neni hysterie.Ve sve podstate ani jemu nejde az tak o ten smazak,kterej pokazdy kdyz jsme sli od Tigra tak jsme si ho na Vaclavaku davali,ale jde o to ze ve vetsine hospod mlady kluci ziskaji spatny profesni navyky a pak je velkej problem je to odnaucit.A za me molekularni kuchyne je jen zoufalstvi trotlu co neumeji poradne varit klasicky jidlo tak si udelaji derivat z cehokoliv a pak to protahnou dusikem.To neni gastronomie,ale chemieA jeste k tomu pekne hladova.Parkrat jsem se neceho podobneho ucastnil a vzdycky jsem skoncil nekde na klobase abych se najedl

Hledam kuchare

10.8.2015 v 08:39 | Nahoru | #23
a ve finale smazak mam rad,ale bohuzel v 90%hospod ho usmazi na tak vyjetym oleji ze by to nestravila ani michacka na beton.a jednou se mi stalo ze na melniku jsem dostal smazak uprostred zmrzlej coz je asi nejsmutnejsi kdyz kuchar neumi ani uvarit z pripravenyho polotovaru.Otazka .V kolika hospodach delaji smazak opravdu vlastni vyrobou tudis obalenim syra?Vetsina jede polotovar coz neni syr,ale antihmota.Coz vim naprosto presne protoze se to vyrabi pro novako v mlekarne v jihlave a v teto hmote je mleka 0%Jedna se o zahostenou vodu co zbyde po odstredeni uplne vseho co mleko obsahuje a nejakou srackou se to zahusti,nasadi se bakterie ktera zranim zapricini ze se to jako syr tvari

Hledam kuchare

10.8.2015 v 08:40 | Nahoru | #24
takze proto smazak.

3 reakcí na tento příspěvek Hledam kuchare

10.8.2015 v 10:20 | Nahoru | #25
v zimním období vždycky hledám lidi na sezoní práci a vím ,že v dnešní době lidi nechtěj dělat ani za nadstandartní peníze: příklad 150 Kč/hod čistýho + hrazená cesta do práce za dělnickou nekvalifikovanou práci u kterýho nemusí ani umět číst a psát a mám vždycky problém někoho sehnat

(reakce na) Hledam kuchare

10.8.2015 v 10:33 | Nahoru | #26
535xv> Jojo lidem se nechce tahat.

1 reakcí na tento příspěvek Hledam kuchare

10.8.2015 v 10:57 | Nahoru | #27
Jako kuchař dostávam 90kč čistého...abych se uživil makám 220h\měsíc Dostavam nabídky během roku kde zrovna vypadl kuchař ale všude je to
platově tak vylej-nalej. Tedy aspon tady v Ostravě

Hledam kuchare

10.8.2015 v 11:24 | Nahoru | #28
u nas dostavaji 90/hod uceni na praxi.JavimVostrave nejste jediny.bratranek z Mar lazni taky kuchar dela podobne jako ty

1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Hledam kuchare

10.8.2015 v 11:29 | Nahoru | #29

sky.angel píše: Jako kuchař dostávam 90kč čistého...abych se uživil makám 220h\měsíc Dostavam nabídky během roku kde zrovna vypadl kuchař ale všude je to
platově tak vylej-nalej. Tedy aspon tady v Ostravě



Nejsem kuchař a v restauratéřině se nepohybuju - vím ale, že u nás v okolí by chtěl mít každý majitel hospody dobré jídlo, na které by houfně chodili hosté. Jenže není ochoten dobrého kuchaře adekvátně zaplatit. Za 15 - 20 tis. Kč brutto mají představu, že kuchař sestaví skvělé menu, které bude pravidelně měnit dle sezónních trendů, na place stráví denně min. 12 hodin, bude si sám pěstovat čerstvé bylinky, bude si sám nakupovat suroviny (nejlépe tak, že každý den objede všechny trhy v okruhu padesáti kilometrů), po šichtě dokonale vycídí celou kuchyň a ve volném čase si připraví vše potřebné na následující den. Samozřejmostí je, že bude neustále hýřit nápady, bude se usmívat a pobíhat mezi hosty po place a diskutovat s nimi do zemdlení o tom, jak báječnou krmi jim uchystal... Takže to nakonec dopadá tak, že ve většině hospod lze nalézt ty samé blafy připravované z polotovarů kuchařem bez břinku nasraným na celý svět.

(reakce na) Hledam kuchare

10.8.2015 v 11:51 | Nahoru | #30

535xv píše: v zimním období vždycky hledám lidi na sezoní práci a vím ,že v dnešní době lidi nechtěj dělat ani za nadstandartní peníze: příklad 150 Kč/hod čistýho + hrazená cesta do práce za dělnickou nekvalifikovanou práci u kterýho nemusí ani umět číst a psát a mám vždycky problém někoho sehnat



Nechceš mě zaměstnat? Dělám za míň odbornou práci
Předchozí
1 2
Následující
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist