Téma: Houby a houbaři
 
9.5.2013 v 10:37
Tak všichni co vás mykologická problematika zajímá sem. Diskuse o tom co kde roste, co jste našli, určování atd. Nejvíce vítány fotky vlastních úlovků

A na úvod dám svůj první letošní zářez - ucháč obecný, Krušné hory, 6.5.2013







1 reakcí na tento příspěvek (reakce na) Houby a houbaři

8.10.2022 v 10:18 | Nahoru | #1
zmulin> Já dělám omáčky raději z pevnějších hub, třeba lišek, z těch bedel bude asi kaše, ty já raději obalené a osmažené. Malá bedla je dobrá zavařená v nálevu (okurkovém), stejně jako růžovka

(reakce na) Houby a houbaři

8.10.2022 v 22:39 | Nahoru | #2
jarikGSXR> Když je nemučíš jak kdyby to bylo hovězí,tak jsou normálně na skus.Rozkašovanejm houbam se vyhejbam

Lišky sou na steak,nebo těstoviny pecka

Naposledy editováno 08.10.2022 22:40:38
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit nebo registrovat.


TOPlist