WSBK Austrálie – Double slaví Rea, Abraham jedenáctý

Kapitoly článku

Superbike – Warm Up

V zahřívacím tréninku zajel nejrychleji Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team), jehož maximum na kolo představuje 1'31,138 sekundy. Jen šedesát tisícin ztratil druhý v pořadí Sylvain Guintoli (Pata Yamaha Official WorldSBK Team), třetí Davide Giugliano (Aruba.it Racing-Ducati SBK Team) byl o tři desetiny pomalejší. Tom Sykes (Kawasaki Racing Team) je čtvrtý v pořadí a pětici nejrychlejších uzavírá Chaz Davies (Aruba.it Racing-Ducati SBK Team).

Šestý čas 1'31,626 sekundy patří Michaelu van der Markovi (Honda World Superbike Team), sedmý je nováček Markus Reiterberger (Althea BMW Racing Team), osmý jeho týmový kolega Jordi Torres (Althea BMW Racing Team), devátý Nicky Hayden (Honda World Superbike Team) a desátý Karel Abraham (Milwaukee BMW). Český závodník ztrácí na nejlepší čas necelých osm desetin, což je výrazné zlepšení.

V jedné sekundě je Josh Brookes (Milwaukee BMW) a Alex Lowes (Pata Yamaha Official WorldSBK Team). Britský závodník tovární Yamahy spadl v sobotním prvním závodu a bohužel měl nehodu i v zahřívacím tréninku, což si vyžádalo jeho návštěvu ve zdravotním centru okruhu Phillip Island. Podle vyjádření lékařů Lowes může nastoupit do druhého závodu.

Superbike World Championship – Warm Up
20°C, dráha suchá, 27°C, vlhkost: 61%
Výsledky - WSBK WUP AUS 2016.pdf

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):



TOPlist