Velká fotogalerie z WSBK v Brně!

Česká Republika má tu čest hostit několik podniků Mistrovství světa nejrůznějších motocyklových kategorií. Jmenujme například MotoGP, World Superbike, Motocross World Championships, MX Freestyle, Trial WC nebo GP Speedway. Jsme jednou z mála zemí, kde můžeme přivítat všechny top jezdce divácky velice atraktivních motocyklových disciplín. Motoristický sport u nás už dávno zapustil kořeny hodně hluboko a o nadšené fanoušky není nouze.

Kapitoly článku

Příkladem toho byl minulý víkend, kdy proběhl na brněnském okruhu právě jeden z těchto svátků světa jedné stopy - 9. podnik seriálu Mistrovství světa Superbiků! Velice bohatý program, jezdci špičkových kvalit, nejmodernější závodní technika a hlavně spousta motocyklové zábavy přilákali o víkendu na Masarykův okruh 55 000 platících diváků! Je skvělé vidět, jak se plní tribuny a počet návštěvníků každým rokem narůstá.
Jistý podíl na návštěvnosti měl určitě start českých jezdců, kteří jsou buď stálými účastníky světových podniků a nebo pro domácí závod získali divokou kartu. Rozhodně všichni předvedli, co v nich je a někteří si připsali i nějaký ten světový bod. Ovšem i smůla se lepila na paty! Jasným příkladem toho byl třeba Jakub Smrž nebo Michal Šembera... Víc informací a výsledků se můžete dočíst také na našich stránkách www.racing.motorkari.cz > sekce WSBK. Jsem přesvědčen, že každý kdo přijel tento víkend do Brna, zažil skvělou podívanou a už se těší na další silniční motocyklové veselí, tedy na brněnský závod MotoGP a naše dva stálé jezdce ve světovém šampionátu. Lukáše Peška ve třídě 125 ccm a Karla Abraháma ve třídě 250 ccm.

Fotogalerie od Petra



























Autor fotografií: Petr Štola

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Tomas Mysliveček - (Odebírat články autora)
Lukáš Růžička - (Odebírat články autora)
Jan Sommer - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist