Případ Reitwagen BMW - důvody finančního krachu

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
AKRO (-498) napsal 29.04.2010 v 18:43

PityGPX - Ono když se podíváš na ty dva pány, tak už na první pohled vidíš, koho máš před sebou. Sám řekni, kolik bys tak do nich investoval? Pokud bys chtěl vysvětlit, proč v SBK krachují týmy, tak pouze tím špatným zázemím stylu z ruky do huby. Pokud chceš startovat v MGP, tak musíš mít nesrovnatelně víc peněz. Tam i když se dostaneš do nějakých problémů, určitě je vždy na letenky a benzín. Nakonec je to celkem jedno, jestli tito a jim podobní žebráci v SBK skončí! Přínosem oni stejně nejsou i když jezdců je škoda, ale ti si jistě nějak poradí! Co na tom řešit - buď na to mám a jezdím MS, nebo peníze nemám a nejedu nic!

memphis.unv (17) napsal 29.04.2010 v 17:22

to vypadá že kam ten chlap šáhne tam deset let tráva neroste

a to že v moto gp nikdo nekončí je způsobený tim že tam jde nesrovnatelně víc peněz

PityGPX (949) napsal 29.04.2010 v 10:10

*mi vysvětlíš ( )

PityGPX (949) napsal 29.04.2010 v 08:37

AKRO: jinak, jak my vysvětlíš? Ty pořád říkáš že SBK jsou levnější než MGP ale za rok už je to další případ, kdy zkrachoval tým. Loni měl Stiggy 4 bajky ve světě WSBK a teď nemá nic, další tým BMW končí, lon taktéž jela GTM yamaha 94 a teď taky nejezdí, jak to vysvětlíš že v SBK furt někdo končí, zatím co MGP (teď když je skoro navíc nejdražší v celé své historii) už x-tým rokem nikdo nekrachuje? (to že odešel Scott je zaviněno tím, že podal pozdě žádost). Jako SBK má plus co se týče kvantity, ale co se týče kvality (týmů) tak je na tom líp MGP :o)
Jinak ale uznávám že WSBK jsou nejlepší v celé své historii letos co se týče soubojů, napínavosti závodů a jezdeckého obsazení. I když titul asi bude záležitostí Leona ale náskok není zas tak velký.

PityGPX (949) napsal 29.04.2010 v 08:23

Dle mě už se nevrátí. Stejně ty jejich výkony stačili pouze na 15.místo když x lidí spadlo, horší už byly jen Pederečínky. Ale jezdců je škoda, že ubylo, to jo.
Dle mě stejně ve světě WSBK nezůstane kamen na kameni, viz Loni. Rolfo X Hopkins. Teď se může stát to samé v případě Xaus X Pitt. Kdo ví? A nebo půjde do moto2 hehe.




TOPlist