Jezdecké ohlasy po Monze (2)

V minulém článku jsme přinesli ohlasy většiny superbikových jezdců po Monze, nyní je doplňujeme o zbytek. Jedná se o Hagu, Sykese, Lascorze..

Jezdecké ohlasy po Monze z minulého článku doplňujeme názory zbývajících předních pilotů superbikového šampionátu.

Ayrton Badovini - BMW, 15 bodů za víkend v Monze (11. + 6.)

"V prvním závodě jsem měl problémy -po 20. místě ve 2. kole - se vůbec koncentrovat na závod. Ve druhé jízdě jsem bohužel hned na začátku ztratil kontakt ke špici, když jsem se musel vyhnout upadnuvším pilotům v první šikáně (Leon Haslam, Jonathan Rea a Jakub Smrž), přesto jsem se dokázal propracovat až na 6. místo v cíli. Bez těchto problémů bych jistě dopadnul lépe".

Nori Haga - Aprilia, 13 bodů (16. + 4.)

"Druhá jízda mně opravdu přinesla hodně radosti. Bohužel jsem neměl úplně v pořádku brzdy a tak jsem nemohl s Fabriziem bojovat tak, jak bych vlastně chtěl".

Tom Sykes - Kawasaki, 8 bodů (13. + 11.)

"Prostě nám tento závodní víkend chyběla potřebná rychlost. Čeká nás nyní hrozně moc práce. S našim novým motocyklem jsme hodně pod tlakem, neboť očekávání všech zainteresovaných jsou hodně vysoká! Ve druhé jízdě mě hodně času stál ten crash hned v první zatáčce. Kdybych se totiž udržel v kontaktu s první skupinou, tak jsem mohl zajet jistě lépe".

Joan Lascorz - Kawasaki, 7 bodů (out + 9.)

"Po warm upu jsme udělali ještě několik úprav v nastavení. V první jízdě jsem najednou ztratil grip a upadl. Ve druhé jízdě to už bylo lepší, a mohu tak být celkem spokojen. Ovšem rád bych jezdil pravidelně v první skupině, to je jasné".

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Vladimír Rejda - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist