Frankie Chili kritizuje špatnou promotion superbiků

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
AKRO (-498) napsal 22.09.2009 v 23:39

Desmo69 - Možná má Chili částečně pravdu,asi by ta reklama atd, v WSBK měla být větší,ale s tou nepodporou slabých týmů to asi dělají dobře,proč jim sypat peníze,když je týmů a jezdců dost. Jiná situace je samozřejmě v MOTO GP,tam Dorně a jejímu šéfovi ušatému Fantomasovi jménem Ezpeleta nic jiného nezbývá, protože pokud by mu skončil jediný tým se dvěma motorkama,tak jich tam zbude 15 a pokud by se někdo zranil a nemohl jet,tak se nemůže podle pravidel se 14 jezdci startovat. Jinak si myslím,že z toho MOTO GP zdaleka není venku,pokud to rapidně nezlevní tak jim problémy zůstanou.A věř tomu,že to nevyřeší jednotné pneumatiky nebo Rookies rule. Budou toho muset udělat podstatně víc! Ezpeleta a jeho Dorna mají nějakou zvláštní schopnost dělat všechno blbě a nakonec je to vidět,do jakého srabu, díky stupňování nákladů, to dokázali přivézt a jakou "podívanou" nám v MOTO GP posledních několik let připravili.

desmo69 (638) napsal 22.09.2009 v 22:43

btw Marex..kluci v UK, SRN, USA chtějí jezdit jako Rossi, Stoner, Lorenzo:P Ale to nic nemění na tom, že pokud je to oficiální hra šampionátu, tak tam má být aktuální soupiska...a udělování licencí pro hry apod. nemá na starosti nikdo jiný než organizátor (Dorna/Infront)...a kdo v tomhle líp chodí snad ani nemusím psát..stačí přečíst článek:)

desmo69 (638) napsal 22.09.2009 v 22:40

Pity, ale tohle už je věc názoru, a to hlavně těch, kteří nejsou zainteresováni. Myslím, že dorna je už dost zkušená firma s dost zkušenýma lidma aby věděli co je dobře a co ne. Hlavně se musí brát v potaz, že ne vše co řekne Dorna je svatý..jsou tam další organizace jako MSMA, IRTA a FIM který musí se vším souhlasit, jinak neprojde absolutně nic (viz. návrh Ezpelety o připojení k motogp "seriové" litry). Takže jestli prošel návrh na snížení objemu tak se to všem těm čtyřem institucím tenkrát zdálo v pořádku (asi rok 05 nebo kdy padl návrh)...že to byla chyba se ukázalo bohužel hned první sezónu. No ale to už je teď vedlejší. Důležitý je, že aspoň podle mě Dorna motogp do záhuby nežene, už jen kvůli pravidlům jako jednotný pneu a "rookies rule" se kterýma absolutně souhlasím. S tím, že např. Suzuki nechce sat. tým nebo Yamaha 5. motorku, Dorna fakt nic neudělá. Možná tomu může pomoct omezováním a určováním pravidel, ale prostě vývoj se nezastaví a prestiž motogp je už tak vysoká, že nějaký kroky zpátky ve stylu "zlatý 500ccm 2T" nejsou ani z 1% realizovatelný...je rok 2009 tak se podle toho chovejme:) btw. Dorna je firma jako každá jiná..funguje kvůli výdělku a dělá to pro prachy..pokud to tak nefunguje je to špatná firma.

Marex (2570) napsal 22.09.2009 v 22:24

Proč by Infront odsypával ze své kapsy, když má dvakrát tolik jezdců v poli, než GP? A ruku na srdce. Guandalini je velmi kvalitní netovární tým,ale hry se dělají pro masy a Playstation si asi kupují hlavně v UK, SRN, USA, kde malí kluci chtějí jezdit jako Spies, Haga, Fabrizio, Bayliss, Biaggi...Kuba bohužel zatím není tak IN.

Paulo (2561) napsal 22.09.2009 v 21:06

Má pravdu, předsedo

PityGPX (949) napsal 22.09.2009 v 21:06

DaliboRR: no, Dorna to posrala ale teď už bych řek že je to na cestě zpět resp. není to dno ale trošku odlepení, poslední pravidla co zavedly jsou krok vpřed (jednotný dodavatel pneu), hehe. možná jeidné co zas posrali je to omezení motorů. A pro někoho to pravidlo o nováčcích ale jak vidíme tak se to dá ochcat v podobě tovární podpory. Takže bych řek že se MGP trošičku polepšilo oproti roku 07 kdy byly v totálních sračkách

DaliboRR (1) napsal 22.09.2009 v 15:52

Podle mě žene dorna MotoGP do záhuby Snad se šéfové WSBK chytnou za nos.

desmo69 (638) napsal 22.09.2009 v 14:55

. Očekávám že i tady se projeví ti odborníci, podle kterých dorna žene motogp do záhuby. Infront jsou amatéři, ani propagovat se neumějí..do pár let zkrachujou. Když nepodporují týmy ve svém sportu ani v té blbé hře, ne tak finančně, tak jak může sbk přežít několik dalších let zdražování

VIZI (1420) napsal 22.09.2009 v 13:36

Pravda a nic víc než pravda !! Bohužel MOTOGP stále ještě těží z let minulých, kdy byla královnou motorsportu!!!




TOPlist