Fabrizio podepsal s týmem Grillini

Bývalý jezdec stáje Red Devils Roma Michel Fabrizio, jenž v závěru letošní sezony superbikového šampionátu nahradil zraněného Jonathana Rea u Pata Hondy, podepsal smlouvu s týmem Grillini s nímž absolvuje sezonu 2014 v nové kategorii Superbike EVO.

Devětadvacetiletý Michel Fabrizio pojede v příštím ročníku superbikového šampionátu motocykl Kawasaki ZX-10R ve specifikaci EVO a barvách italského týmu Grillini, který jen nedávno oznámil jméno prvního jezdce, kterým je Sheridan Morais.

Zkušený Michel Fabrizio závodí v superbicích od roku 2006 a momentálně je aktivním jezdcem s nejvyšším počtem startů jichž má na kontě 210 společně s 35 umístěními na stupních vítězů a celkem 1534 mistrovskými body. Jezdec jeho kvalit bude pro tým Grillini jistě velkým přínosem.
Toho si je samozřejmě vědom šéf týmu Andrea Grillini, který k příchodu Fabrizia uvedl: „Pro nadcházející sezonu jsem plánoval výraznou investici, abych provedl určité změny v rámci týmu a jsem rád, že se Michel Fabrizio rozhodl podpořit tento projekt a připojit se k nám. Michel je velký talent a je mi velkou ctí, že s námi bude závodit.“

„Uvedením třídy EVO začíná pro WSBK nová éra a nadcházející sezona bude o získávání zkušeností pro rok 2015, kdy budou všechny motorky na startovním roštu ve specifikaci EVO,“ uvedl rodák z italské Frascati Michel Fabrizio. „Cítím velkou důvěru k novému kursu, kterým se tato série vydala a také úsilí týmu v příštím roce uspět.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist