VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Marex (2570) napsal 19.04.2013 v 23:04

Někde jsem slyšel, že tenhle typ rámu nefungoval. Tuším, že to byla stejná značka,ale nějaký jiný šampionát. Problémy na předku zjevně Panigale nemá. O potížích s trakcí je to ovšem velmi podobné. Také rozčarování tovární jedničky je nezvykle velké a ostré. Paralelní vesmír?
Stock jim jede pěkně. Jenže jak se to dostane na tenhle level, je to evidentně problém. Tahle Duca to zatím projíždí na celé čáře.

JP (206) napsal 19.04.2013 v 15:38

kubát: taky doufám, že se to zvedne jinak se budu muset víc těšit na moto GP, které zachraňuje od nudy Rossi

Kubát (1404) napsal 19.04.2013 v 11:09

jp: je sice pravda, že letos je to nějaké vlažné, ale dal bych tomu čas. třeba favorité sykes a melandri nejsou úplně 100%, ale myslím, že assen je super napínavý okruh, takže se to zlepší

JP (206) napsal 19.04.2013 v 10:49+1

Jestli se bude promotér chovat k WSBK jak dosud, tak se brzy stane z BSB neoficiální mistrovství světa. Mají k tomu všechny předpoklady, je to úspěščný šampionát, okruhy nemají daleko k přírodním, což je na ostrovech hodně populární, borci se tam mydlí jako nikde jinde, motorky tam mají jen ty nejnutnější moderní fičury. Kdyby se jim podařilo tam dostat borce jako Checa, Biaggi tak se celá WSBK může jít klouzat.

PityGPX (949) napsal 19.04.2013 v 08:39+1

Kubát: ja jsem nad tím přemýšlel a každý případ je trošku jiný.
Hopper: jezdil dlouho GP a pak šel do AMA, tedy tratě, kt. taky nejsou bůh vi jak luxusni s kačírkama, takže pak šel do BSB a nemusel si zvykat na něco "strašného". Sedlo mu to, navic Suzuki znal hodne dobre i z AMA (i kdyz je jasne ze ta bsb je trošku jina) ale asi to nebylo nic strašného, přestup ze suzy AMA do BSB sůzy :)

Byrne a Kiyo: ti pravě začínali v BSB, naučili se ty tratě a pak šli do WSBK a zase se vratili domů, kde to znali dobře, takze logicky po navratu z wsbk do bsb se nemuseli nic učit, byli doma a citili se hned jako ryba ve vodě.

No a Scassa, Haga, Kuba a Mattio, ti prostě byli furt ve světě a BSB neznali, a když přestoupili tak se teprv na "staré kolena" začali učit tyto tratě kt. jsou odlišné, včetně techniky od te wsbk.

Takže ono dost případů si sou si podobní a opravdu asi fakt záleží, jestli ten borec už má zkušenosti z bsb nebo ne, když se po wsbk přestoupí do bsb

(to zas bude mínusek )

Kubát (1404) napsal 19.04.2013 v 08:18

pity: jediný, komu se to podařilo byl hopper. ale ten zase nomohl prorazit ve wsbk
třeba špičkový závodník šejký byrne byl ve wsbk na úrovni kuby a v bsb je to špička
no a duci snad začne konečně útočit na přední pozice, aby to nebyla taková nuda

PityGPX (949) napsal 19.04.2013 v 07:49-1

Vidíte, i Baiocco je další, kt. má problémy z WSBK se přeadaptovat a jezdit špičku BSB. Takže opravdu se tady uplatňuje pravidlo, že jezdci co byli dlouho ve wsbk a jezdili na bezpečných dromech to maj na britských okruzích těžší. (viz i haga, scassa). Takže kritika na Kubu nebyla oprávněná. Prostě jak píše pořád do kola Kuba, zajet dobrý výsledek v BSB je těžší jak ve WSBK.




TOPlist