WSBK Valencia - Superpole

Karty jsou vrženy, Pole Position získal Neil Hodgson před Jamesem Toselandem a Rubenem Xausem. Tým Carla Fogartyho má svého jezdce v první řadě!!!

To co naznačoval Neil Hodgson po celou dobu volných tréninků a kvalifikací dotáhl do správného konce i v Superpole kde s jasnou převahou zvítězil a s časem 1:34,863 získal Pole Position pro zítřejší závody. Jako druhý se na startovní čáru postaví překvapivě mladý James Toseland jenž zajel fantastické kolo v Superpole a s časem 1:35,429 porazil třetího Rubena Xause (1:35,827). Své snažení a demonstraci síly nového stroje dotáhl do dobrého konce Troy Corser a postaví se tak za čas 1:35,831 na konec první řady.
Druhou řadu pak postupně vytvoří navrátilec Régis Laconi, Australan Steve Martin, zkušený Pier Francesco Chili a propadnuvší Chri Walker. Do třetí řady se postaví další ze zkušených italských jezdců Lucio Pedercini, domácí Juan Bautista Borja, kolega Pederciniho Marco Borciani a teprve druhý jezdec jenž nesedlá stroj Ducati, španělský tovární jezdec Suzuki Gregorio Lavilla se strojem GSX-R1000. Šestnáctku nejlepších jezdců, kteří se kvalifikovali do odpoledního Superpole, uzavřou čtvrtou řadou Mauro Sancini, James Haydon a dva jezdci, kteří nezvládli své kolo a nedokončili Superpole, těmito jezdci byli Giovani Bussei a David Garcia. Jejich vzájemnou pozici určil kvalifikační čas.
Start do prvního závodu je zítra ve 12:00 a přímím přenosem ho vysílá TV Eurosport.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist