Vostárkova černá série pokračovala i na Lausitzu

Mladý jezdec Patrik Vostárek nastoupil na německém okruhu Eurospeedway Lausitz k dalšímu závodu IDM Supersport, cíl ovšem po chybě jednoho z protivníků neviděl.

Jezdec týmu Intermoto Czech Klaffi Patrik Vostárek, který v letošní sezóně zvládá přechod z dvoutaktního motocyklu na čtyřtakt, nastoupil na německém okruhu Eurospeedway Lausitz ke třetímu dílu tamního šampionátu IDM Supersport. Po sobotní kvalifikaci, ve které mladému jezdci patřilo devatenácté místo, zažil Patrik zklamání při nedělním závodě, v němž ho chybující soupeř poslal k zemi již po několika metrech od startu.
"Černá linka se táhne naším kalendářem a nikdo neví kde je jí konec," říká manažer a otec jezdce, pan Oldřich Vostárek. "V kvalifikacích se Patrik nemohl chytit, nebyl ve své kůži a zůstal na devatenáctém místě, které si vyjel již v ranní části kvalifikace. Samotný start závodu opět Patrika posunul na desáté místo, ovšem do první zatáčky zezadu přilítl někdo na plný plyn a bez brzd. Havaroval a sundal tři kolegy, mezi kterými byl i Patrik. Závod byl ihned zastaven a restartován. Patrik však už nevyjel, neboť na opravu poškozené motorky nebyl čas. Doufejme, že příští víkend v Rijece na ME, už bude lépe.“

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist