Tisková zpráva Šrámek racing promotion

Pátým podnikem pokračovalo ve dnech 8-10.8. mistrovství Evropy silničních motocyklů. Tentokráte se závodnický kolotoč přesunul na Švédskou půdu ...

Tisková zpráva Šrámek racing promotion
Pátým podnikem pokračovalo ve dnech 8-10.8. mistrovství Evropy silničních motocyklů. Tentokráte se závodnický kolotoč přesunul na Švédskou půdu. Závod se jel na legendárním okruhu uprostřed krásné přírody, poblíž městečka Anderstorp. Michal si trať rychle oblíbil a celý tým se snažil maximálně doladit motocykl dle pilotových přání. Přestože Michala postihl v první kvalifikaci pád, figuroval na 19. příčce. Ve druhé jsme nejlepší čas ještě zlepšili a posunuli se na 17. pozici. V nedělním wurm upu Michal šokoval soupeře, když zajel šestý nejrychlejší čas. Start se povedl a Michal rychle poskočil do skupinky kde bojoval nejenom s Maďarem Rizmayerem o 10-14. místo. Finiš se vydařil a Michal dojel na skvělém 11. místě, to znamená první body z ME pro tým Šrámek racing promotion! Michal se tento víkend v Brně zúčastní závodu mistrovství Světa na divokou kartu. Místo plánované Apirlie však osedlá špičkovou Yamahu od Jarno Jansena. Úspěchem bude kvalifikace do závodu a dobrý čas.
Otázka pro Michala:
Michale si už konečně spokojený?
Ne, mohlo to být i 10.! Ted vážně, je to perfektní a myslím, že jsme si to po té smůle zasloužili.
Jaký byl závod?
Asi jako každý, hodně se bojovalo a bylo hrozné horko. Chtěl bych poděkovat Jirkovi Šrámkovi a mechanikovi, Honzovi Vrbovi za dobrou přípravu stroje.
Otázka pro manažera Jirku Šrámka:
Jaké to je získat body ?
Skvělé ohodnocení vaší práce! Konečně jsme zajeli to na co máme. Udělali jste nějaké změny oproti poslednímu podniku?
Ano, motocykl dostal kitové kapoty a úspěchu pomohly i dobré brzdy od Gold frenu

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist