Tisková zpráva Molenaarova týmu

Oficiální tisková zpráva týmu Dark Dog Molenaar Racing Honda, tedy týmu, za který nastoupil Jakub Smrž do závodu Grand Prix Pacifiku v japonském Motegi.

Oficielni tiskova zprava tymu Dark Dog Molenaar Racing Honda z GP v Motegi. SMRZ (18e) prozival muka, kdyz ho trefila letici cast motorky. Pacificka GP na japonskem okruhu v Motegi prinesla tymu Dark Dog Molenaar Honda s 18. mistem s nahradnim jezdcem Jakubem Smrzem a 20. mistem Henka van de Langemaata dobre vysledky, protoze v Japonsku se pred nasim duem umistili jeste ctyri Japonci s divokymi kartami. Bohuzel meli oba jezdci po polovine zavodu problemy se zadnimi pneumatikami a navic byl Smrz trefen v 7. kole leticim prednim blatnikem od stroje Battaileho. Jinak by skoncil Smrz jiste kolem 14. mista.
20ti lety Cech Smrz se v tymu Arie Molenaara predstavil ve velmi dobrem svetle. "Jakub jel velmi dobre". V sobotu zajel 22. misto a v zavode prima odstartoval. Pak vsak po padu Battaileho uletl od jeho motocyklu predni blatnik a trefil Smrze do predlokti. Diky nasledujicim bolestem ztratil Smrz kontakt se souperi. Bylo to prave v okamziku, kdyz se ve skupine zacinalo bojovat. " Pod helmou jsem stenal od bolesti, mel jsem pocit, ze trefene predlokti se roztristilo, a malem jsem se od bolesti .........., takova muka jsem prozival. Tak jsem pochopitelne musel odstavit plyn a ztratil tak kontakt se skupinou. To trvalo asi dve kola. Po priblizne 5 minutach uz byly bolesti snesitelnejsi a tak jsem znovu nasel zavodni rytmus. A tak jsem jel az do konce osamocenou jizdu na 18. pozici. Skoda, velmi rad bych jel a bojoval s tou skupinou, ve ktere byli Heidoff, Tokudome, Marchand a Nigon. Vzdyt z teto skupiny dva jezdci bodovali", rekl po zavode Smrz. Pristi tyden se musi Smrz opet divat na zavody z tribuny, nebot Katja Poensgen chce na 100% v Malajsii startovat.
Poznamka:
Z oficielni tiskove zpravy tymu Dark Dog Molenaar Racing Honda s pomoci holandskeho managera pana Bert de Vriese prelozil a upravil pro www.racing.motorkari.cz Bosso
.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist