Tipovačka

Bylo vyhlášené další kolo tipovací soutěže o kombinézu, kterou do této soutěže daroval Jakub Smrž.

Od této chvíle můžete vkládat do komentářů pod články vaše tipy do dalšího kola tipovačky. Soutěž o kombinézu Jakuba Smrže, se kterou absolvoval Grand Prix Catalunye, Holandska, Británie, Německa a část naší Grand Prix (mimochodem dnes jsem tuto kombinézu přivezl domů, když mi jí Kuba daroval v Mostě) se dostává do finální části, do jejího konce sice zbývá ještě hodně kol (cca 10), ale favorité se již rýsují. A na co že se bude tipovat v tomto kole?
Jednoznačně se opět tipuje na Grand Prix, když další z podniků se jede v brazilském Riu. Tipujte tedy vítěze tříd 125, 250 a MotoGP, stejně jako přesné umístnění Jaroslava Huleše a Lukáše Peška v závodě třídy 250 ccm.
Dále se jede poslední díl amerického šampionátu AMA U. S. Superbike. Tento podnik se jede na zcela novém okruhu stavěném pro závody Grand Prix, okruh leží u alabamského Birminghamu a má název Barber Motorsports Park. Kdo je na tomto okruhu favoritem jen těžko říci, protože se zde závody ještě nekonaly a tento podnik je tedy jakýmsi závodem pro ověření funkčnosti nejen okruhu, ale i vybudovaných sítí. Tipujte tedy vítěze závodů Superbike (POZOR: jedou se opět dva závody a je tedy nutné uvést zřetelně vítěze prvního a vítěze druhého závodu, jinak váš tip nebude akceptován), dále vítěze závodu Supersport, Superstock, Formula Xtreme a GP 250 ccm.
SPECIAL: Speciální otázka tentokrát směřuje na maďarský Hungaroring, kde se koná další část Mistrovství Evropy silničních motocyklů. Stejně jako minulý týden se o body utkají ve třídě 125 ccm i naši reprezentanti Igor Kaláb a Václav Bittman. Sázejte tedy opět na to, kdo z těchto jezdců bude rychlejší v kvalifikaci a bude tedy stát na výhodnější startovní pozici. Opět pouze klasické upozornění, že sázet můžete pouze hodnotu rovnající se vašemu aktuálnímu bodovému ohodnocení (není podmínkou, můžete vsadit i méně bodů), ovšem vždy si je potřeba uvědomit, že v případě neúspěchu vám bude vsazená částka odečtená od vašeho konta.
Závěrem ještě časy ukončení tipovačky, protože se ve všech případech liší. Na Grand Prix se tipuje do čtvrtka 14:00 hod, na AMA Pro Racing se tipuje do pátku 18:00 (tedy opět se můžete zařídit podle prvních, volný tréninků) a speciální otázku se tipuje do soboty 9:00 hodin (také lze uplatnit znalost pátečních, testovacích časů).
V sekci Soutěž si také můžete prohlédnout aktuální stav tipovačky.
Nyní již - hodně štěstí!

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist