Suzuki MotoGP před Le Mans

Co říkají Kenny Roberts jr. John Hopkins a Garry Taylor před dalším závodem Grand Prix naleznete v tomto článku.

John Hopkins (Suzuki MotoGP)
Testování v Jerezu proběhlo skutečně velmi dobře. Měli jsme příležitost vyzkoušet nové modifikace motoru, které ukázaly skutečný pokrok. Jsem s tím opravdu velmi spokojený. Továrna dostala několik pokynů k dalšímu vylepšení, které by mělo proběhnout ještě před tímto závodem a tak se na to již těším. Poté, co jsem se tam vloni na mokru zranil, není Le Mans zrovna můj oblíbený okruh. Za sucha mi profil tohoto okruhu nevadí, je to zábavná dráha. Nemyslím si, že ho má za deště rádo hodně jezdců. Jeho povrch je jedním z nejkluzčích. Pokud však bude přece pršet, bude to stejné pro všechny a já na to budu připravený. Udělám, co musím udělat, ale opravdu doufám v suchý víkend.
Kenny Roberts jr. (Suzuki MotoGP)
V Jerezu jsme testovali modifikace motoru, byl to nový krok správným směrem. Všechny moje aktuální problémy byly pryč, a to i s motorem dokonce ještě ne kompletně připraveným. Motocykl byl snazší v ovládání a podvozek nemusel být tolik dokonalý. Jakmile to Japonsko připraví, musíme dostat tuto modifikaci. Nyní je těžké odjíždět do Le Mans s původním motorem, když vím, že s tím novým bych skončil jistě na lepší pozici. Letos jsem rychlejší než vloni, ale rychlejší jsou všichni. Dobré je, že nikdo v Le Mans netestoval. Doufám, že to bude jeden z mých lepších závodů.
Garry Taylor (manažer týmu Suzuki MotoGP)
Zahájili jsme sezónu s optimismem, ale s vědomým, že stále musíme odvádět těžkou práci. Testy v Jerezu ukázaly, že továrna nepokračuje pouze v tvrdé práci, ale že zlepšuje motocykl krok za krokem. Taká neustále úzce spolupracujeme s Bridgestone, kterému pomáhá náš tým s vývojem. Oni se také neustále zlepšují. Po dešti ve Španělsku doufám v suchý, slunný závod ve Francii, který našim pneumatikám vyhovuje v tuto chvíli více.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist