Šrámek Racing Promotion - MR

Most - Druhý podnik mistrovství České republiky přinesl týmu Šrámek racing promotion cenná umístění.

Počátek závodů o prvním červencovém víkendu se nesl ve znamení nepříznivého počasí, takže ani jeden z jezdců Šrámek racing promotion nemohl testovat. Počasí zhatilo tréninky jak v pátek tak v sobotu.
Páteční trénink na vodě přinesl pád Jirky Čížka, motocykl naštěstí utrpěl jen menší poškození a jezdec vyvázl bez zranění. Sobotní kvalifikace znamenala pro Michala Fillu třetí nejlepší čas za Švédem Martensonem a Radkem Rousem, Michalův týmový kolega Jirka čížek zajel sedmý nejrychlejší čas. Druhou kvalifikaci se tým rozhodl vynechat kvůli mokré trati. Warm up se povedl, Michal se během pouhých deseti minut propracoval na druhé místo a podařilo se mu zlepšit nejlepší čas ze soboty.
Do závodu prodělal Michalův motocykl zásadní změny v nastavení a jak se později ukázalo, šlo o změny velmi podstatné. Start yyšel dobře a první jezdec Šrámek racing promotion začal soupeřit především s Rousem, Švéda nechal za sebou. Michal jel s Radkem a přilepený na kole se ztrátou zhruba 0,3 vteřiny, oba jezdili skvělé časy a postupně se švédskému závodníkovi vzdálili. Předváděli nádherný souboj, Michal však v posledním kole udělal malou chybičku, která rozhodla o tom, že dojede stříbrný.
Jirka Čížek si polepšil oproti tréninku o jedno místo a soupeře již před sebe nepustil. Zlepšil i svůj čas a dojel si tak pro šesté místo.
V klasifikaci českého mistrovství získali jezdci Šrámek racing promotion druhé respektive páté místo.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist