Spokojený Stiggy

Johan Stigefelt je spokojený se ziskem dalších světových bodů.

Se svým výsledkem při poslední Grand Prix byl spokojený i švédský jezdec Johan Stigefelt, který si ve Welkomu dojel pro dva body za čtrnácté místo, tedy stejně jako při zahajovacím závodě v Suzuce. “S výsledkem jsem spokojený, ale ne šťastný,“ říkal Stiggy po samotném závodě.
Johan v závodě začínal na čtrnáctém místě, ze kterého se ihned po startu dostal na devátou pozici v první zatáčce. Později klesl na patnácté místo, ale v závěru závodu se prosadil ještě o jedno místo výše. “Takticky byl závod dokonalý, rozumný začátek se zvyšováním rychlosti v každém kole,“ vzpomíná Stigefelt a dodává, že ho však po celý závod velice obtěžovalo obrovské teplo. “V těchto podmínkách je velice obtížné zůstat stoprocentně koncentrovaný.“
Johan se nyní bude připravovat na Jerez kde by chtěl dosáhnout ještě lepších výsledků. “Osobně nevidím problém dosáhnut během několika závodů na osmou pozici. Nejdůležitější je, že se každé kolo o několik desetin zlepšuji,“ řekl Stigefelt a poděkoval svému týmu, který je s jeho výkony spokojený.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist