Ruben Xaus v USA

Španělský superbikový jezdec Ruben Xaus se účastnil otevření prodejny Ducati v americkém Taxasu, kde následně tráví dny odpočinku.

Španělský superbikový jezdec továrního týmu Ducati Fila Ruben Xaus tráví tyto dny v americkém Texasu, kde se ve městě San Antonio zúčastnil otevření nového obchodu mateřské továrny Ducati. “Mnoho, mnoho lidí se přišlo podívat na otevření obchodu, který je opravdu ohromný. Nikdy jsem neviděl tak dobře stavěný obchod, všechno je v něm dokonalé“, říkal Ruben Xaus, který si po otevření obchodu prodloužil svůj pobyt na farmě majitele obchodu pana Steve Kemala, kde si nyní užívá své dovolené před dalším vypětím při druhém podniku Mistrovství Světa Superbike, které se jede příští víkend na australském Phillip Islandu.
Ruben již prožil opravdové americké grilování kde podle jeho slov bylo neuvěřitelné množství masa, navštívil basketbalový zápas nejvyšší americké soutěže NBA, prohlédl si San Antonio kde byl zatčen policisty, kteří mu dokonce nasadili pouta (nakonec se ukázalo, že to bylo vše domluvené), ale také si například na farmě svého hostitele zastřílel. “Stříleli jsme poloautomatickými puškami M-16, bylo to velmi působivé. Nyní již vím, že těmito puškami nemůžete střílet jednou rukou jako tomu je v některých filmech. Po této akci bylo chilli a fajita [poz. - marinované hovězí nebo kuřecí maso] velice chutné jídlo“, vypráví Ruben své zážitky.
Nyní Xaus chystá výlet do Los Angeles kde doufá, že se sejde s Benem Bostromen. Ještě předtím ale Xaus absolvoval řidičský kurz a získal americký řidičský průkaz. “Musel jsem do školy a udělat test, ale prošel jsem a nyní vlastním americký řidičský průkaz“, libuje si Xaus.
Rovnou z USA odletí Ruben Xaus do Austrálie na další závody, čeká ho neuvěřitelný let trvající 24 hodin. “Vůbec se na to netěším, ale je to život. Zažil jsem zde hodně legrace jejíž cena bude ten nepohodlný let.“

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist