Rolfo a závod ve Welkomu

"Budu tam a pojedu jako vždy jak nejlépe dovedu," upozorňuje Robby svou konkurenci.

Italský jezdec Roberto Rolfo svedl v závodě třídy 250 ccm na okruhu Phakisa Freeway souboj s druhým jezdcem na oficiálním továrním motocyklu japonské Hondy. Z tohoto souboje vyšel nakonec jako poražený a za Sebastianem Portem dokončil závod na pátém místě. Přestože jeho cíle jsou jistě v jiných dimenzí než je pátá pozice, byl italský jezdec se svým umístněním i se svým výkonem na zrádném okruhu spokojen.
"Byl to těžký závod, ale důležité bylo, že jsem zachytil již od začátku správný rytmus a zvládnul jsem zůstat mezi nejlepšími jezdci," říkal po závodě Roberto Rolfo jenž si také pochvaloval svůj tovární motocykl Honda RS 250W. “Ve druhé polovině závodu byly Aprilie rychlejší, ale já jsem se přiblížil k jejich okruhovým časům,“ doplňuje jezdec a připomíná, že práce, kterou vykonali během tří dnů ve Welkomu byla velmi užitečná.
“Nyní netrpělivě očekávám nové díly do motoru, abych byl schopný pokračovat v dobré práci. Šampionát je dlouhý, ale nemohu ztrácet body v úvodních závodech.“ Rolfo se nyní bude připravovat na první evropskou Grand Prix, která se jede na španělském Jerezu. “Budu tam a pojedu jako vždy jak nejlépe dovedu,“ upozorňuje Robby svou konkurenci.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist