Roberts a Hopkins chtějí výsledek

Kenny Roberts a John Hopkins chtějí dosáhnou v posledním závodě letošní sezóny nejlepšího výsledku pro továrnu Suzuki v letošním roce.

Utrpení týmu Suzuki Racing by mohlo skončit posledním závodem roku, když se američtí jezdci Kenny Roberts jr. a John Hopkins zúčastní závodu ve Valencii, kde v minulosti zejména Kenny zaznamenal několik dobrých výsledků. Svítání na jasnější zítřky přinesl pro japonskou továrnu výsledek Kennyho Robertse na okruhu Phillip Island, kde Američan zaznamenal nejlepší výsledek letošní sezóny, když dokončil závod MotoGP na devátém místě. Nicméně právě Kenny upozornil po závodě, že sice dokončil v první desítce, ale stále není stroj GSV-R v té fázi vývoje, kde by měl být a příprava na sezónu 2004 bude tedy velmi intenzivní. Oba jezdci by ve Valencii měli také obdržet nové stroje další evoluce s označením Mk3, což je pochopitelně další čtyřválcový motor se šestnácti ventily.
"Během posledních závodů jsem dosáhl na reálné cíle," říká Kenny Roberts. "Vím čeho je náš motocykl schopný. Důležité je, že jsem dokázal poskytnou továrně důležité informace pro stavbu konkurenčního motocyklu pro rok 2004. Vím, že jsem schopný vítězit v těchto závodech a věřím, že Suzuki také."
Týmový kolega Robertse, krajan John Hopkins, přijíždí do Valencie s vědomým dobrého výsledku na podobném okruhu, kterého dosáhl ve španělském Jerezu. Stejně jako Roberts má i Hopkins v názoru o stroji Suzuki podobnou filozofii, se kterou vstoupí do okurkové sezóny.
"Valencie je těžký okruh s velkým nárokem na brzdy," říká Hopkins. "Je to dobré pro můj styl a tak očekávám velkou legraci. Také bych chtěl ukončit mou první sezónu se Suzuki decentním výsledkem. V prvním závodě ve Španělsku jsem byl letos na sedmém místě, byl to zároveň i můj nejlepší výsledek. To by bylo něco, kdybych ho zopakoval."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist