Předmikulášské odpoledne s autogramiádou

V brněnském knihkupectví "Šedivý" se dnes konal křest už 15. knihy, věnované nejen mistrovstvím světa silničních motocyklů, ale i šampionátům IDM, BSB či Alpe Adria. Zájem motocyklových fanoušků byl obrovský a jezdecká účast na autogramiádě předčila všechna očekávání, z české špičky nechyběl totiž vůbec nikdo!


A kdo všechno na Masarykově ulici v brněnským štatlu dnes odpoledne byl? Křestu knihy autorů Vladimíra Rejdy - Tomáše Gescheidta - Friedricha Weisseho se ujal vzácný host, pan Peter Baláž - skvělý československý motocyklový jezdec let sedmdesátých, jeden z posledních továrních jezdců Jawy o objemu 250 ccm.

A od koho byly k mání hodně cenné autogramy: nechyběl pilot MotoGP Karel Abraham, závodník GP kubatury Moto3 Jakub Kornfeil, superbikový pilot WSBK a BSB Kuba Smrž, jeho bratr z IDM Matěj Smrž, superstockař Ondra Ježek, úspěšný závodník seriálu Red Bull Rookies Cupu Karel Hanika, čtvrtý z ME Michal Prášek, šampion Alpe Adria Michal Filla, bronzový z Alpe Adria Michal Šembera či vycházející hvězdička Romana Tomášková. Celé setkání mistrů řidítek s motocyklovými fanoušky moderoval Joska Kubíček, jinak manažer týmu Kawasaki Intermoto. K vidění byl také jeho kolega "ve zbrani" Honza Saska (SMS Racing) nebo syn a otec Felgrové (FGR Moto) či třeba Karel Hanika sr., atd.
A co všichni přáli těm, kteří tam z různých důvodů nebyli?

"Pokud bychom se už letos neviděli, tak všechno nejlepší do roku 2013!"

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist