Pouze tři závod v ČR!

Pouze tři závody MEZ MČR 2005, které se pojedou společně s AA Cupem, se budou konat na území naší republiky.

Dne 30. září se na Autodromu v Brně konalo další zasedání Výkonného výboru silničních závodů motocyklů. Vedle řešení několika méně podstatných věcí, bylo na programu zorganizování vyhlášení letošního šampionátu silničních motocyklů (proběhne 13. listopadu na okruhu v Brně), stejně jako ujasnění okolo vkladů na závody příští sezóny, či probrání záležitosti ohledně řádů pro rok 2005.
Pro nás, pro fanoušky motocyklových závodů, je důležitý bod č. 7, který již ukazuje závody MEZ MČR v roce 2005 na našem území. Kalendář závodů českého mistráku tedy bude obsahovat tři závody MEZ MČR na území naší země, které se pojedou v rámci Alpe Adria Cupu. Ve dnech 12. - 14. srpna se podíváme do Brna, kam se vrátíme pravděpodobně k poslednímu závodu ještě 16. - 18. září 2005. Jeden závod se bude také konat na okruhu v Mostě. Tento závod má termín 29. - 31. července. Na okruhu v Mostě se také pojede náš šampionát současně s evropským šampionátem. V termínu 8. - 10. července se však dle předchozích let můžeme pravděpodobně těšit pouze na přeborové třídy. Závody mimo naší zemi, tedy pravděpodobně závody na maďarských okruzích Hungaroring a Pannoniaring, se budou konat dle termínu Alpe Adria Cupu, které mi prozatím nejsou známé.
Jak je vidět, ukázalo se, že ujištění šéfa VV SZM pana Václava Janka o tom, že náš šampionát bude mít v roce 2005 více domácích závodů, bylo pouze vyhození planých slov do tak již dost hustého vzduch! Na kompletní zápis z jednání VV SZM dne 30. 9. 2004 se můžete podívat *** ZDE ***

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist