Pedrosa si trápí tělo sportem

Tvrdým sportovním výkonem si denně trápí své tělo v těchto dnech španělský jezdec Daniel Pedrosa, který se připravuje na sezónu, ve které ho celý národ staví do pozice vítěze Grand Prix 125 ccm.

Denně v tělocvičně, denně na kole a denně několik kilometrů běhu. Tak takto se v současných chvílích trápí španělský mladík Daniel Pedrosa, který se chystá na svou třetí sezónu v Grand Prix, kterou opět prožije v týmu Telefonica MoviStar Junior. "Sportem nyní dorovnávám své prázdniny, které jsem měl. Cvičením a sportovním režimem se nyní musím dostat opět do správné kondice", říká Pedrosa na své usilovné nabírání energie.
Tento katalánský mladík nyní čeká na své svezení až do 19. Února, kdy nastoupí v Jerezu při IRTA testech proti všem svým soupeřům. "Nemyslím si, že testy neukáží hodně o letošní sezóně. Vždy se najde někdo kdo bude rychlý, ale nemusí být rychlý celý rok, může narazit na nějaké problémy. IRTA testy vidím jako způsob zdokonalení motocyklu a pokračování v našich přípravách."
Dani si je také jistý tím, že letošní ročník Mistrovství Světa nejnižší třídy bude opravdu hodně těžký. "Vrátili se Roberto Locatelli a Emilio Alzamora, oba dříve již vyhráli, svou korunu bude také na nové KTM bránit Arnaud Vincent. Bude tam několik dalších dobrých jezdců na rychlých motocyklech", říkal Pedrosa jenž do letošní sezóny nastoupí se stejným týmovým složení jako v loňské sezóně, ve které získal třetí místo v celkové klasifikaci. "Budu mít stejné mechaniky jako v loňské sezóně. Oni jsou dobrá parta, která zná moje potřeby. Vždy pracují velmi těžce a mě to dává jistotu na letošní sezónu", končí své vyprávění titulová naděje Španělska.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist