Opět sníšené pocity u Poncharala

V týmu Gauloises Yamaha po závodě v australském Phillip Islandu panují opět smíšené pocity z umístnění jezdců.

Smíšené pocity mají po závodě na Phillip Islandu lidé z týmu Gaulouises Yamaha, když jeden jezdec dokončil závod na výborném šestém místě, zatímco druhý jezdec musel pro technické problémy opustit předčasně závod. Olivier Jacque startoval z patnáctého místa, přesto se dokázal posunout na konečnou šestou pozici.
"Vzhledem k mému postavení na startu a vzhledem k tomu jak šel Warm Up, jsem šťastný, že jsem dokázal skončit na šestém místě, ale i jako nejlepší jezdec na Yamaze," říkal Olivier Jacque po závodě. "Je jen škoda, že jsem ztratil kontakt se skupinou před mým motocyklem, a to když byla vyvěšená žlutá vlajka. Ovšem nemyslím si, že kdybych s nimi zůstal, tak bych mohl něco podniknou. Jezdil jsem na hranici limitu. Byla legrace bojovat se Shinyou Nakanem. Připomnělo mi to boj, který jsme zde měli v roce 2000, když jsme jezdili oba ve třídě 250 ccm."
Štěstí se však nepřiklonilo ke druhému jezdci tohoto týmu Alexu Barrosovi z Brazílie, který musel po třetině závodu odstoupit z důvodu technického problému na jeho stroji.
"Když jsem předjel Nakana, tak jsem se dostal do technických problémů a musel jsem zajet do boxů," říká nespokojený Alex Barros, který v Austrálii tradičně oslavil své narozeniny. "Motocykl do té doby pracoval zcela spolehlivě a dobře. Vybral jsem si měkké pneumatiky, které měly dobrou přilnavost. Jak jsem viděl Oliviera a Checu v jejich postupu dopředu, myslel jsem si, že jsem měl dobrou příležitost chytit je."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist