Ondra Ježek brněnským talentem roku

Závěr roku již tradičně patří anketám. V té brněnské O nejlepšího sportovce města Brna si skvěle vedli zástupci silničních závodů motocyklů. Ondra Ježek byl vyhlášen sportovním objevem roku, Miroslav Čada dostal cenu Fair Play a ředitelka brněnského automotodromu Ivana Ulmanová převzala cenu za nejlepší sportovní podnik – mistrovství světa silničních motocyklů.

Každý rok je vyhlašováno několik různých anket, některé se specializují na část sportovního odvětví, některé jsou všeobecné. Jedna takováto anketa proběhla i v moravské metropoli Brně, kde hledali svého nejlepšího sportovce. V záplavě brněnských sportovců se neztratili ani zástupci silničních motocyklů.
Nejvýraznější úspěch získal mladý Ondřej Ježek, který se stal „Objevem roku 2006“. Vítězství si připsal ještě i Autodrom Brno, jenž převzal za Grand Prix České republiky silničních motocyklů cenu „Sportovní akce roku 2006“.
Do první dvacítky nejlepších brněnských sportovců, kterou vyhrála Eva Vítečková, basketbalistka mistrovského Gambrinusu Sika Brno, se vešli i zástupci silničních motocyklů. Na 12. místě v anketě „Sportovec Brna 2006“ se umístil Igor Kaláb a hned za ním na 13. místě skončil Michal Filla.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist