Nová zábava pro enduro jezdce

Rádi s kámoši jezdíte po horách? Tak proč nespojit příjemné s užitečným - při ježdění otestovat své schopnosti a zároveň zabojovat o kopec hodnotných cen.

Nová zábava pro enduro jezdce
Rádi s kámoši jezdíte po horách? Tak proč nespojit příjemné s užitečným - při ježdění otestovat své schopnosti a zároveň zabojovat o kopec hodnotných cen.
Nový seriál Czech Cross Country
Do Čech přichází nový seriál závodů Cross Country, který stejná firma jak u nás úspěšně organizuje téměř po celé Evropě. Nejrozšířenější seriál Cross Country už znají v Německu, Itálii, Rakousku a teď i u nás.
Raz měsíčně
Raz měsíčně vypadnete na víkend mezi stejně postižené lidi, na závody, které jsou plné vůní lesa a spáleného benzinu. V sobotu se vždy bojuje o důležité body do celkového hodnocení, neděle je naopak ve vlažnějším duchu pohárových závodů. Jde hlavně o zábavu s lidmi stejné krevné skupiny, a té si na závodech CCC užijete více jak dost.
Nenáročné, úplně pro každého
Že nemáte žádné zkušenosti se soutěžním ježděním? Vůbec nevadí, nový seriál Czech Cross Country je určený pro všechny výkonnostní kategorie. Ze sedm tříd si určitě vyberete tu svou, či už jste junior, senior, profík, dáma nebo jenom hobby jezdec. Je to finančně nenáročné, nepotřebujete žádnou závodní licenci, 5 dílů zvládnete odjezdit bez jakýchkoli těžkostí, stačí vám k tomu enduro nebo motokrosový motocykl. I když prvý díl bude mít trochu motokrosový nádech, pojede se na známé trati mistrovství světa v Lokti, ostatní budou pěkně v lesu, tak jak se na pravé enduro patří.
KTM Adventure pro nejlepšího
Důležité je však včas se zapsat – minimálně dva týdny před prvým závodem. Jen tak máte šanci bojovat o věcné ceny v celkové hodnotě více jako 750 tisíc korun a hlavně novou KTM 990 Adventure. Každý zapsaný jezdec dostane navíc na prvém závodu litr syntetického oleje podle vlastního výběru a tričko oficiálního seriálu. Samozřejmě, jezdit můžou i nezapsaní jezdci, ale ti už nebudou bodováni v celkovém hodnocení.
Zápis
Zápisní formulář a všechny důležitý informace najdete na stránce www.czsk-cross-country.com
Kalendář CCC 2006
01./02. 04. Loket
06./07. 05 Považská Bystrice, SR
10./11. 06 Chříč
15./16. 07 Palkovice
02./03. 09. Štenberk



Příspěvek zveřejněný v původní úpravě. Redakce serveru racing.motorkari.cz neodpovídá za gramatické chyby.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist