Nieto se omluvil fanouškům

Mladý španělský jezdec Fonsi Nieto se za své dosavadní výkony omluvil svým fanouškům.

Poté co v loňském šampionátu třídy 250 ccm skončil na druhém místě za vítězným Marco Melandrim, stal se mladý španělský jezdec Fonsi Nieto jedním z velkých favoritů letošní sezóny stejné třídy. Prozatím své ambice však nepotvrzuje když dokázal získat pouze jedno šesté a dvě sedmá místa za což mu v prozatímním celkovém pořadí patří sedmé pozice.
V tiskové zprávě týmu Telefonica MoviStar Repsol-YPF se objevilo také toto - Fonsi Nieto vedl závod od prvních výměn pořadí, ale nakonec se musel spokojit se sedmým místem když nedokázal nalézt správné nastavení pro svůj motocykl.
Samotný Fonsi Nieto poukazuje na to, že jeho současné problémy pocházejí již ze zimního testování. "Měli jsme mnoho problémů, za které nyní platím, namísto toho abychom vše vyřešili během zimy," říká synovec legendárního Angela Nieta.
K vítězství svému týmovému druhovi Fonsi sportovně pogratuloval. "Jsem z Toniho velmi šťastný, on si to zaslouží. Tuto zimu jsme spolu hodně pracovali a bylo to docela velice těžké období. Je dobře, že je zpět, je to zářící světlo pro celý tým a já si myslím, že nahoře můžeme být brzy všichni."
Chtěl bych se všem fanouškům omluvit, že po dobrém roce nejdou nyní všechny věci dobře, ale první osoba, které to vadí jsem já," omlouvá se Fonsi všem svým fanouškům za současné výkony, které zaostávají za očekáváním vkládaným do tohoto jezdce. "Sezóna je dlouhá a já nepřestanu tvrdě pracovat, jsem si jistý, že najdu správný způsob."

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)
Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist